Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Firea îngroapă securea războiului cu consilierii primăriei în Săptămâna Mare: 'Aleg să nu mai răspund dezinformărilor și calomniilor de orice fel'

Inquam Photos/Octav Ganea
Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a transmis un mesaj prin care le urează bucureştenilor să întâmpine Învierea Domnului "cu bucurie, liniște sufletească și multă încredere". De asemenea, edilul-şef al Capitalei anunţă că nu va mai răspunde, în Săptămâna Mare, "informațiilor false" din mediul online şi că va veni, după Paşte, cu argumente și cifre, pentru a răspunde tuturor "atacurilor nedrepte ale opoziției care a condus Bucureștiul timp de 26 de ani".

"Suntem în Săptămâna Patimilor și aleg să nu mai răspund dezinformărilor și calomniilor de orice fel, din respect pentru români și pentru bucureșteni, însă îmi voi rezerva dreptul ca, după Sfânta Sărbătoare a Paștilor, a Învierii, să răspund concret, cu argumente și cifre, tuturor acestor atacuri nedrepte ale opoziției care a condus Bucureștiul timp de 26 de ani. Paște Fericit tuturor românilor! Un gând special pentru bucureșteni cărora le doresc să întâmpine Învierea Domnului cu bucurie, liniște sufletească și multă încredere!", se arată în mesajul transmis de Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.