Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Firea: 'Nu-mi doresc să candidez la prezidențiale / Dacă PSD găsește un candidat mai bun la Capitală, nu mă supăr' (video)

Inquam Photos - George Călin
Inquam Firea Iohannis Firea

Ministrul Familiei, prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea, a declarat miercuri că nu vrea să candideze la alegerile prezidențiale, dorința sa fiind aceea să fie sănătoasă și susținută de PSD pentru a reveni la Primăria Capitalei.

„Este o onoare pentru orice persoana sa ajunga in situatia sa se discute despre ea ca posibil candidat la presedintia Romaniei. Categoric eu imi doresc sa continui proiectele de la Bucuresti, nici nu s-a pus problema sa vizez o alta functie, chiar sunt deranjata cand citesc anumite informatii cum ca eu mi-as dori. Nu, nu-mi doresc sa candidez la prezidentiale”, a declarat Firea.

Ea a adăugat că dacă este „în formă maximă”, cu putere de muncă și sănătoasă, vrea să candideze pentru funcția de primar general al Capitalei pentru a relua proiectele începute de ea și care au fost „înghețate” de administrația Nicușor Dan.

„Deschid o paranteza, daca colegii mei din PSD au un candidat mai bun, nu este cu suparare, nu am decat sa accept faptul ca exista un candidat pregatit mai bine decat mine. E loc sub soare pentru toata lumea, avem unde sa muncim pentru cetateni”

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.