Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Firea răspunde DUR criticilor, după închiderea şcolilor:'Şcoala e pentru EDUCAŢIE, nu pentru SUPRAVEGHERE'. Ce SOLUŢII propune Primarul Capitalei

AGERPRES
gabriela firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a răspuns dur criticilor venite în urma deciziei de a închide şcolile, după avertismentul meteorologilor. Firea a declarat, în cadrul comandamentului de iarnă de la Primăria Generală că "şcolile sunt deschise pentru educatie şi nu pentru supraveghere".

Citeşte şi: ULTIMA ORĂ – Lovitură GREA: Procurorii cer ANI GREI de ÎNCHISOARE pentru Victor Ponta şi Dan Şova

"Înţeleg dificultăţile prin care trec familiile care nu au cum să se descurce cu copilaşii, dar cred că şcolile sunt deschise pentru educatie şi nu pentru supraveghere. Îi rog să  vorbească cu prietenii, cu cunoscuţii, să nu îi lase în frig şi în ger doar pentru a-i duce undeva cât timp sunt ei la serviciu. Nu facem altceva decât să-i protejăm pe copii şi pe profesori în această perioadă în care se înregistrează şi valuri de gripă.", a declarat Gabriela Firea.

Primarul Capitalei susţine că a găsit însă soluţii pentru părinţii care nu au cu cine să-şi lase copiii în această perioadă.

"Pentru situaţiile extraordinare, în care o familie chiar nu găseşte o soluţie, venim în ajutor şi vă rog să ne transmiteţi această solicitare de sprijin. Primăria generală, cu ajutorul primăriilor de sector şi Asistenţa Socială vom găsi soluţii. Facem acest gest tocmai pentru a demonstra încă o dată că ne pasă de toată lumea. Nu toţi copiii ajung la şcoală cu maşina încălzită a părinţilor. Mulţi ajung cu transportul în comun sau pe jos.", a conchis primarul.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.