Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Firmă din Medgidia, amendată de Garda de Mediu cu 50.000 de lei pentru un incendiu izbucnit la deşeurile depozitate în curtea societății

garda de mediu

O firmă din Medgidia a fost amendată de Garda de Mediu Constanţa cu 50.000 de lei după ce în curtea societăţii a izbucnit un incendiu la deşeurile amplasate acolo, sancţiunea fiind dată pentru că nu a luat măsuri de prevenire a acestui eveniment.

Garda de Mediu Constanţa a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că în curtea unei societăţi din Medgidia, spre Valea Dacilor, s-a produs un incendiu, la sfârşitul săptămânii trecute, la deşeurile depozitate pe amplasament, potrivit Agerpres.

Incendiul a fost stins după trei ore şi jumătate, fiind necesară intervenţia echipajelor de pompieri.

“Societatea are activitate de depozitare la Medgidia a deşeurilor nepericuloase tip RDF (Refuse Dervied Fuel) rezultate de la staţia de tratare mecano-biologică (TMB) Costineşti, acestea fiind destinate valorificării prin coincinerare la Romcim Medgidia. Societatea nu a luat măsuri de prevenire a unor incidente/accidente cu impact asupra mediului şi nu a supravegheat amplasamentul şi stocul de deşeuri valorificabile energetic, ceea ce a condus la producerea incendiului în care a ars o cantitate mare de deşeuri”, se arată în comunicat.

Comisarii Gărzii de Mediu au amendat firma cu 50.000 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.