Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Firma la care este asociat Ion Ștefan a primit un milion de lei de la Ministerul Dezvoltării. Ministrul spune că nu se află în conflict de interese

News.ro
Ion Ștefan

Firma SC Balcanic Prod SRL, la care este asociat ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan, a primit în perioada decembrie 2019 - iulie 2020, fonduri în valoare totală de 1.099.864 de lei din partea ministerului pe care îl conduce, potrivit Libertatea. „N-am nicio firmă, eu sunt ministru”, a spus inițial Ion Ștefan, potrivit sursei citate, deși firma apare în declarațiile sale de avere.

Ulterior, ministrul și-a schimbat declarația și a venit cu alte precizări. El a explicat că semnarea contractului între firma la care este asociat și Ministerul Dezvoltării Regionale a avut loc înainte ca el să ajungă ministru. „Resping cu fermitate orice insinuare cum că aş fi acordat finanţare în mod preferenţial, în calitate de ministru al lucrărilor publice, dezvoltării şi administraţiei, către orice beneficiar, fie el UAT, instituţie publică sau beneficiar privat”, afirmă Ion Ștefan.

Proiectul, finanţat inclusiv din fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional, ar fi demarat în 2017, iar Balcanic Prod SRL s-a înscris pentru finanţare care viza “achiziţionarea de echipamente, crearea unui loc de muncă şi participarea la un târg internaţional”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.