Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Firma SIF Transilvania, Turism Covasna este PE PLUS - Profitul i-a crescut de patru ori în 2019

FINACO
profit calcule impozite

Profitul firmei Turism Covasna (TUAA), controlată de SIF Transilvania (SIF3), a crescut anul trecut cu 272%, până la 2,77 milioane lei, în timp afacerile au avansat cu 29%, potrivit rezultatelor preliminare aferente anului 2019 transmise Bursei de Valori Bucureşti, potrivit Agerpres.

În 2018, firma Turism Covasna înregistrase un profit net de 743.725 lei.

Cifra de afaceri a companiei a crescut anul trecut cu 29%, la 20,66 milioane lei, iar veniturile totale au urcat tot cu 29%, la 21 milioane lei. Totodată, cheltuielile companiei au crescut cu 17%, la 18 milioane lei, în timp ce datoriile au scăzut cu 19% la 11 milioane lei.

Citeşte şi: VIDEO - Sorina Pintea, fără cătușe și cu escorta la distanță după un scandal monstru. Fostul ministru află dacă rămâne în arest

Potrivit datelor preliminare, la finalul anului 2019 compania avea active totale în valoare de 82,11 milioane lei şi 139 de angajaţi, faţă de 115 angajaţi la finalul anului 2018.

Complexul balnear al SC Turism Covasna SA este alcătuit din hotelurile Covasna, Cerbul şi Căprioara, cu structuri de alimentaţie publică la categoria 3 stele şi bază de tratament proprie. Complexul hotelier are o capacitate de 777 de locuri de cazare, fiind cel mai mare complex hotelier din staţiunea Covasna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.