Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Firma unui senator PSD, prinsă cu angajaţi la negru

inspectia muncii munca la negru angajati

În urma unui control derulat de Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Iaşi, la firma Morlux Florena SRL s-au descoperit 4 angajaţi care lucrau fără contract de muncă. Firma aparţine senatorului PSD Florin Constantinescu.

Constantinescu este membru în Comisia Economică, industrii şi servicii din Senat, iar printre iniţiativele legislative ale acestuia din mandatul curent se regăseşte chiar şi o propunerea pentru modificarea şi completarea Codului Muncii. Societatea sancţionată de ITM este specializată în fabricarea produselor de morărit şi funcţionează în satul Criveşti, locul de naştere al senatorului Constantinescu. Acesta are o cotă de participare de 98,5 procente în cadrul Morlux Florena SRL, potrivit datelor din fişa firmei de la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (ONRC).

„Eu nu mă ocup de firmă, domle. Eu sunt acţionar. Nu mă ocup eu. Habar nu am”, a declarat pentru „Ziarul de Iaşi” parlamentarul când a fost întrebat despre vizita inspectorilor de muncă. Restul părţilor sociale sunt deţinute de fiica şi ginerele senatorului, Roxana-Elena şi Andrei Burţilă, iar administrator este Săndica Constantinescu, însăşi soţia parlamentarului PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.