Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiul cel mic al preşedintelui CJ Caraş-Severin Romeo Dunca a lovit cu maşina un copil de 6 care se deplasa cu bicicleta

politia nu treceti

Fiul cel mic al preşedintelui Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Romeo Dunca, a lovit un copil de 6 ani cu maşina, după ce minorul i-a sărit în faţă. După ce s-a asigurat că băieţelul de 6 ani nu are nimic şi după ce a discutat cu părinţii acestuia, şoferul şi-a văzut de drum. Totuşi, părinţii l-au dus pe cel mic la spital pentru un control, iar medicii au constatat mici leziuni, astfel că au anunţat Poliţia. Deşi părinţii copilului nu au depus o plângere, pe numele şoferului a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului, anunță News.ro.

IPJ Timiş a transmis, duminică după-amiază, că accidentul a avut loc în cursul zilei de vineri. Medicii de la Spitalul de Copii au anunţat Poliţia că un băiat de 6 ani a fost lovit de o maşină.

”La data de 15 octombrie a.c., poliţiştii Biroului Rutier Timişoara au fost sesizaţi de reprezentanţii Spitalului de Copii Louis Ţurcanu din municipiul Timişoara cu privire la faptul că în cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 14:00, la spital s-a prezentat un minor, în vârstă de 6 ani, însoţit de mama lui, pentru investigatii medicale, în urma unui accident rutier petrecut în cursul zilei de 14.10.2022, în jurul orei 18:00, pe strada Barcelona din localitatea Dumbrăviţa, judeţul Timiş”, transmite IPJ Timiş.

Poliţiştii au aflat imediat cine se afla la volanul maşinii şi cum s-a produs accidentul. Potrivit unor surse apropiate anchetatorilor, şofer a fost fiul cel mic al preşedintelui CJ Caraş-Severin, Romeo Dunca.

”În urma verificărilor efectuate, poliţiştii Biroului Rutier Timişoara au constatat că în cursul zilei de 14 octombrie a.c., în jurul orei 18:00, un bărbat în vârstă de 27 de ani, a condus un autoturism pe strada Barcelona din localitatea Dumbrăviţa, iar la un moment dat a surprins şi accidentat un băiat, în vârstă de 6 ani, care a traversat strada pe bicicletă fără să se asigure, nesupravegheat şi neînsoţiţ, în urma impactului rezultând rănirea minorului. După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei”, potrivit IPJ Timiş.

Conform aceloraşi surse, şoferul s-a asigurat că băieţelul nu este rănit şi chiar le-a spus părinţilor lui să îl anunţe, dacă se întâmplă ceva cu cel mic. Părinţii copilului nu au depus plângere la Poliţie, însă poliţiştii, conform procedurilor, au deschis dosar penal pe numele bărbatului.

”A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului rutier”, mai precizează IPJ Timiş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.