Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiul lui Benjamin Netanyahu, implicat într-un scandal mediatic: Facebook i-a blocat contul după ce a postat mesaje antimusulmane

Haaretz
Fiu,

Fiul premierului israelian Benjamin Netanyahu a anunţat pe Twitter că Facebook i-a blocat contul timp de 24 de ore, după ce a postat mesaje antimusulmane în urma unor atentate antiisraeliene recente, relatează franceinfo, potrivit News.ro.

”Ştiţi unde nu sunt atentate? În Islanda şi în Japonia unde, întâmplător, nu sunt musulmani”, a scris joi, pe Facebook, Yair Netanyahu.

Citește și: O bucureșteancă a căzut cu mașina în Dunăre: Pompierii au scos-o, după ce sora ei a anunțat că nu mai știe nimic despre ea

Doi militari israelieni şi un bebluş născut prematur, în urma unor focuri de armă asupra mamei sale, au murit în urma unor atacuri palestiniene în Cisiordania, săptămâna trecută.

Un pic mai târziu, Yair Netanyahu, în vârstă de 27 de ani, a afirmat că există doar două soluţii în vederea păcii - ”ca toţi evreii să plece sau ca toţi musulmanii să plece”, adăugând ”eu prefer a doua opţiune”.

Citește și: Cătălin Rădulescu spune că Klaus Iohannis poate fi acuzat și de CORUPȚIE, pe lângă ÎNALTĂ TRĂDARE: 'Poate cineva să-l cheme, să-l întrebe'

Postările sale au fost şterse de Facebook, iar Yair Netanyahu a publicat un text prin care dununţa politica gigantului american, căruia-i reproşa că lasă, în opinia sa, ”mii de postări care îndeamnă la distrugerea statului Israel şi la uciderea evreilor”.

Acest mesaj a antrenat blocarea contului său timp de 24 de ore, după care Yair Netanyahu a postat pe Twitter o captură de ecran în care a catalogat reeţaua de socializare drept ”dictatură a gândirii”.

Obișnuit al provocărilor

Yair Netanyahu este una dintre ţintele privilegiate ale crticilor familiei sale, indignaţi de faptul că contribuabilul îi plăteşte garda de corp, şoferul sau traiul la reşedinţă, în pofida faptului că nu deţine vreo funcţie oficială.

În 2017, el le-a răspuns criticilor săi pe Facebook, o confruntare care s-a încheiat cu postarea unui emoji reprezentând un gest obscen.

Recent, el a catalogat în public activişti de stânga drept ”trădători”. Acest lucru l-a obligat pe tatăl său să emită un comunicat de presă, în care nu l-a citat, prin care a respins folosirea cuvântului ”trădător” în desemnarea adversarilor politici.

Citește și: Ungaria cumpără o ARMĂ pe care doar alte 8 țări o mai dețin - VIDEO

La începutul lui 2018, presa a publicat o înregistrare stânjenitoare care a provocat un scandal.

Într-o ieşire bine stropită cu alcool la cluburi de striptis la Tel Aviv, în vara lui 2015, Yair Netanyahu îi sugera unui prieten, fiul unuia dintre cei mai bogaţi oameni din Israel, că premierul i-a adus tatălui acestuia miliarde de dolari printr-un important acord în exploatarea gazelor naturale israeliene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.