Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiul lui Donald Trump rupe tăcerea: Nicio familie din istoria Americii nu a încasat 'mai multe săgeți în spate' decât a mea

cnn.com
eric trump

Eric Trump, fiul fostului președinte american Donald Trump, a lansat luni cel mai recent indiciu că tatăl său ar putea fi pregătit să se întoarcă în campania prezidențială, în timp ce a criticat perchezițiile FBI la reședința fostului președinte. „Nicio familie din istoria Americii nu a încasat 'mai multe săgeți în spate' decât a mea”, a spus Eric.

În timpul unei apariții la emisiunea "Hannity" de la Fox News, Eric Trump i-a acuzat pe democrați că au orchestrat percheziția care a avut loc în cursul zilei pentru că "nu vor" ca tatăl său să candideze din nou la președinție în 2024, dar a recunoscut, pentru prima dată, că speră ca fostul președinte "să iasă și să-i învingă" din nou.

"Tot ceea ce vor să facă este să îl prindă pe Donald Trump. Strâng bani pentru asta, trimit e-mailuri de strângere de fonduri despre asta, se laudă în fața camerelor de filmat cu asta. Se duc după el, îl citează", a spus Trump. "În fiecare zi primim o altă citație, iar ei o fac dintr-un singur motiv: pentru că nu vor ca Donald Trump să candideze și să câștige din nou în 2024". "Despre asta este vorba astăzi", a adăugat el.

Mai multe surse au declarat pentru Fox News că perchezițiile FBI au legătură cu materialele pe care fostul președinte le-ar fi adus la reședința sa privată după încheierea mandatului său. Această chestiune a fost sesizată Departamentului de Justiție de către Administrația Națională a Arhivelor și Înregistrărilor (National Archives and Records Administration), care a declarat că a găsit materiale clasificate în 15 cutii la reședință.

Trump a continuat să se refere la tratamentul aplicat tatălui său și familiei sale drept "persecuție politică" și a afirmat că ordinul de a efectua percheziția nu a venit din altă parte decât de la Casa Albă și de la administrația Biden. "Sincer, sper - și spun asta pentru prima dată - sper să iasă și să îi bată din nou pe acești tipi, pentru că, sincer, această țară nu poate supraviețui acestei prostii. Nu poate", a adăugat el ulterior.

"Nu așa suntem noi. Asta este ceea ce este Venezuela... Aceasta este o prostie de republică bananieră. Faptul că locuința celui de-al 45-lea președinte al Statelor Unite a fost percheziționată de agenți FBI, că seifurile au fost sparte, asta nu este ceea ce suntem noi ca democrație. Imaginați-vă dacă i s-ar fi întâmplat așa ceva lui Barack Obama. Lumea ar fi în vâlvătaie", a spus el. „Bine ați venit în politica anilor 2000”, a mai spus Eric Trump.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.