Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiul lui Ion Țiriac, atac năucitor la adresa Serenei Williams: 'Să ne întrebăm și despre asta, 'campioano'! Ce fac acești steroizi?'

evz
Ion Tiriac Tiriac Jr

Decizia de a suspenda-o pe Simona Halep pentru patru ani pare să fi generat o dispută acerbă între susținătorii jucătoarei, pe de o parte, și familia Serenei Williams, pe de altă parte. Reacțiile acestora au fost extrem de pasionate după pronunțarea verdictului de către ITIA.

Chiar Serena Williams, jucătoarea învinsă de Halep în finala de la Wimbledon din 2018, a fost prima care a lansat "țepușele", iar soțul ei, Alexis Ohanian, a continuat să critice pe Twitter. În răspuns, Ilie Năstase a făcut acuzații serioase, sugerând că tânăra din familia Williams ar fi fost implicată într-un scandal de dopaj, iar oficialii WTA ar fi încercat să acopere această situație, conform Gsp.

Și asta nu e tot! Miercuri seară, Alexandru Ion Țiriac, fiul fostului tenisman Ion Țiriac, a postat mai multe mesaje provocatoare pe contul său de Instastory, toate având referire la Serena Williams și la presupusele ei legături cu lumea dopajului.

În primul rând, el a postat o listă care a creat controverse acum câțiva ani și conținea substanțele pentru care Serena Williams a primit o derogare din partea WADA. Această listă a fost dezvăluită în 2016 de către hackerii ruși de la "Fancy Bears", care au inclus-o pe Serena Williams în lista jucătoarelor care au folosit substanțe interzise cu aprobarea Agenției Mondiale Anti-Doping.

Țiriac junior a urmat cu un alt mesaj pe Instastory: "Pentru a clarifica, toate acestea sunt 'excepții speciale' acordate de-a lungul decadelor aceluiași individ. Acestea sunt steroizi și alte suplimente hormonale interzise! Ce efect au ele asupra unui sportiv? Voi explica efectul lor medical:"

-antiinflamator

-îmbunătățirea performanței

-reduce oboseala

-recuperare rapidă

-crește puterea și rezistența

-elimină durerea

Apoi, fiul lui Ion Țiriac și partenerul Soranei Cîrstea a replicat la postarea inițială a Serenei cu următorul mesaj: "Dacă dorim să discutăm despre cifre, înainte de a ne întreba despre numărul 8, hai să ne întrebăm despre toate numerele de la 1 la 23, 'campiono'." (Nota redacției: 23 reprezintă numărul de turnee majore câștigate de Serena).

Cu doi ani în urmă, fiul lui Ion Țiriac a adresat o scrisoare publică lui Alexis Ohanian, după ce soțul Serenei l-a criticat pe Țiriac senior.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.