Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiul lui Joe Biden a fost inculpat oficial într-un nou dosar: 'A cheltuit milioane de dolari pentru un stil de viaţă extravagant în loc să-şi plătească taxele'

CBS News
Hunter Biden

Hunter Biden, fiul preşedintelui american Joe Biden, a fost inculpat joi pentru a doua oară la nivel federal, de data aceasta pentru evaziune fiscală, potrivit unui document judiciar, relatează Reuters şi AFP, scrie Agerpres.

Hunter Biden, în vârsta de 53 de ani, "a fost implicat într-o stratagemă pentru a nu plăti cel puţin 1,4 milioane de dolari în declaraţiile sale fiscale federale" între 2016 şi 2019, potrivit procurorului special responsabil cu ancheta.

El "a cheltuit milioane de dolari pentru un stil de viaţă extravagant în loc să-şi plătească taxele", se arată în documentul citat, în care sunt detaliate nouă capete de acuzare, de la evaziune fiscală la fals în declaraţii.

Fostul avocat şi om de afaceri şi-a cheltuit banii pentru a-şi finanţa consumul de droguri, compania unor "escorte" şi pentru maşini şi haine de lux, potrivit rechizitoriului.

Această nouă inculpare înseamnă că fiul preşedintelui, deja urmărit penal pentru deţinere ilegală de armă, ar putea fi judecat de două ori anul viitor, în timp ce tatăl său încearcă să fie reales la Casa Albă, notează AFP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.