Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiul lui Joe Biden vorbeşte despre dependenţa sa de droguri

Joe Biden

Fiul candidatului democrat la alegerile prezidenţiale americane Joe Biden, Hunter, vorbeşte despre problemele sale cu drogurile şi cu alcoolul într-un articol publicat luni de revista New Yorker, relatează AFP potrivit Agerpres.

"Sunt într-un tunel, un tunel fără capăt", mărturiseşte Hunter Biden, în vârstă de 49 de ani, într-un lung portret care îi este consacrat. "Nu poţi să scapi. Înveţi să trăieşti cu asta", mai spune el.

Unul dintre apropiaţii săi povesteşte un moment în care Hunter s-a aflat cu "un pistol la tâmplă" încercând să cumpere cocaină de la o persoană fără adăpost la Los Angeles în 2016.

Fost vicepreşedinte în timpul lui Barack Obama, Joe Biden conduce pentru moment în intenţiile de vot pentru învestitura democrată pentru alegerile prezidenţiale din 2020.

Însă avantajul său s-a redus după o prestaţie dezamăgitoare săptămâna trecută la prima dezbatere dintre candidaţii democraţi, iar mărturisirile fiului său sunt susceptibile să îi aducă un prejudiciu de imagine.

Mai ales că numele lui Hunter Biden apare de altfel într-o anchetă care vizează grupul ucrainean Burisma, pentru care el a lucrat mai mulţi ani.

Joe Biden nu a fost ferit de tragedii familiale pe parcursul îndelungatei sale cariere politice.

Soţia şi fetiţa sa au murit într-un accident de maşină la scurt timp după ce el a fost ales prima dată în Senat, în 1972.

Iar fiul său Beau, stea în ascensiune a Partidului Democrat, a murit de cancer în 2015

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.