Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiul lui Liviu Dragnea are MARI PROBLEME, după ce tatăl său l-a dat de gol în fața oamenilor legii: Ce PEDEAPSĂ va primi

stefan valentin dragnea

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că maşina cu care a fost la mare, de 1 Mai, este a fiului său.

"Am văzut tot felul de detectivi, unii pârâţi într-adevăr, vai de mama lor, mă iertaţi că vorbesc aşa colocvial. Am văzut şi o domnişoară care umbla liber prin Teleorman, care a făcut o mare analiză şi o mare investigaţie. Maşina nu e a firmei unde este acţionar fiul meu, este a lui personală. Maşina mea a fost accidentată grav acum o perioadă, cu Irina - mulţumesc lui Dumnezeu că a scăpat - şi a fost avariată grav, este acum reparată, este încă în service. Este vorba despre maşina pe care o am în declaraţia de avere, X5, pe care am moştenit-o de la fratele meu. În ceea ce priveşte ITP-ul, am înţeles că nu e, fiul meu să primească amendă, să se înveţe minte. L-am rugat să-mi împrumute şi mie maşina, mi-a împrumutat-o, îi mulţumesc foarte mult, şi eu i-am împrumutat când el încă nu avea maşină, m-am dus la mare şi am venit", a spus Dragnea la Palatul Parlamentului.

Citește și: EXCLUSIV! Reacția pe care a avut-o „militarul erou” de la „Chefi la cuțite”, după ce MApN l-a demascat

Fiul lui Dragnea, Ștefan Valentin Dragnea, a fost dat de gol de tatăl său, prin publicarea rovinietei. Acum, Ștefan Valentin Dragnea își va primi pedeapsa. Astfel, conform legislației în vigoare, cei care circulă cu ITP-ul expirat, riscă amenzi cuprinse între 900 și 2000 de lei. În acest caz, polițistul rutier va reține și certificatul de înmatriculare al autoturismului pe care-l va putea lua înapoi numai în cazul în care va face dovada unui ITP valabil, efectuat exclusiv la R.A.R.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.