Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiul lui Zidane pleacă de la Real

www.agerpres.ro
coregrafie Real Madrid

Luca Zidane (20 de ani) va fi unul dintre primii fotbalişti care va pleca de la Real Madrid, în era Julen Lopetegui.

În principiu, noul antrenor al clubului blanco va examina lotul de la Real Madrid Castilla şi mai apoi va lua o decizie, dar presa din Spania anunţă că soarta fiului lui Zinedine Zidane a fost decisă deja.

Plecarea tatălui său de la campioana Europei l-a pus pe Luca într-o situaţie delicată. Din postura de jucător al lui Real Madrid, Luca Zidane a fost mereu plimbat de la prima echipă, acolo unde a stat în umrba lui Keylor Navas şi Casilla, şi echipa de tineret a clubului blanco. Iar utima mutare a clubului pare că i-a “îngropat” definitiv şansa tânărului portar, conform mediafax.

La Real Madrid Castilla a fost adus ucraineanul Andriy Lunin, în vârstă de 19 ani, care ar urma să-i ia locul lui Luca atât la echipa de tineret, cât şi la echipa mare.

Astfel, Luca Zidane ar urma să urmeze exemplul fratelui său mai mare, Enzo, care în ultimul sezon s-a despărţit de Real Madrid, după ce apucase să debuteze la prima echipă. Enzo a plecat la Deportivo Alaves, iar de acolo a ajuns la Lausanne.

O opţiune pentru Luca ar putea fi Franţa, acolo unde să-şi găsească o echipă în poarta căreia să prindă mai multe minute, aspect cu care tatăl său ar fi de acord. Această mişcare ar pune capăt unei cariere fotbalistice desfăşurate doar la clubul blanco. Luca a ajuns la grupele de juniori în 2004 şi a debutat oficial pentru prima echipă împotriva lui Villarreal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.