Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiul ofițerului SRI, omorât din JOACĂ de către un amic?

www.bzi.ro

Ieri, zeci de colegi, prieteni si rude l-au condus pe ultimul drum pe fiul ofiterului SRI Gheorghe Serban. Sabin Serban, un elev constiincios, in clasa a 12-a, s-a stins din viata vinerea trecuta, dupa ce a fost injunghiat. Dupa sase zile de la producerea tragediei, autoritatile care se ocupa e caz nu au ajuns la nicio concluzie concreta in ceea ce priveste tragedia. Din spusele unor surse din cadrul anchetei, se pare ca o ipoteza ar fi foarte aproape de adevar. Cateva amanunte sunt destul de clare pentru anchetatori, insa mai exista semne de intrebare.

Ieri, varianta unei razbunari a fost eliminata, la fel varianta jafului si a sinuciderii. Acum, din spusele surselor BZI, se pare ca Sabin se afla in locuinta cu un prieten de varsta apropiata.

Citeste si: Lumea fotbalului este în stare de ȘOC după moartea lui Prodan: Mesaj de ADIO de la Atletico Madrid

Nu este insa vorba despre un coleg de clasa. Simularea unei lupte pare sa prinda din nou contur. Reporterii BZI va vorbeau in editiile precedente despre un al doilea cutit gasit langa trupul tanarului. Acel cutit era unul de tip "fluture". Acest tip de arma alba este folosit de catre cei iuti de mana pentru autoaparare, dar este destul de greu de manevrat. Nu are opritor pentru degete, ca un cutit tip baionete, si te poti accidenta usor cu el.

Astfel, anchetatorii merg se pare pe pista unui accident din joaca. Este posibil, dupa cum spuneam, ca tinerii sa fi simulat un atac, sau o tehnica de autoaparare care nu a mers insa cum ar fi trebuit. Una dintre teorii ar fi legata despre "blocarea" unei lovituri de cutit. Astfel, este posibil ca presupusul amic a lui Sabin sa fi incercat, cu gandul de a invata cum sa blocheze o astfel de lovitura, sa-l atacele prin spate cu arma alba. Probabil Sabin ar fi trebui sa fereasca de acea lovitura, insa nu a reusit. Odata intepat ar fi alunecat, iar cutitul s-ar fi infipt adanc in spate, strapungandu-i pana si toracele, anunta BZI.ro.

Vazand ce s-a intamplat, amicul tanarului a fugit din apartament si l-a lasat pe Sabin intr-o balta de sange. Daca ar fi sa ne luam dupa spusele surselor reporterilor BZI, se pare ca aceasta varianta este aproape de realitate, insa lipsesc cateva amanunte care ar duce spre finalizarea anchetei. Din locuinta s-au luat amprente, iar anchetatorii au audiat si amprentat mai multe persoane din anturajul lui Sabin. Cu toate acestea, ancheta este departe de finalizare. Zilnic sunt excluse si adaugate posibile scenarii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.