Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiul unei celebre judecătoare, răfuială cu bâte în plină stradă

captură România TV
bătaie Timișoara
Fiul judecătoarei Liliana Lazăr din Craiova, Andrei Lazăr, a recidivat. Tânărul a fost implicat într-o răfuială cu bâte în plină stradă. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere, scrie România TV.

Oamenii legii au stabilit că între fiul judecătoarei Liliana Lazăr şi un alt bărbat din comuna Sadova a avut loc un conflict. Andrei Lazăr şi-a urmărit victima cu maşina, iar în localitatea doljeană Malu Mare a blocat-o în trafic şi i-a lovit maşina cu o bâtă.

Totul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă, iar poliţiştii fac acum cercetări pentru distrugere, lovire, dar şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Andrei Lazăr este catalogat în Craiova ca un băiat de bani gata, iar ori de câte ori vrea face legea în oraş. În februarie 2016 a fost reţinut pentru că ar fi înjunghiat un tânăr cu o baionetă în faţa a sute de tineri în faţa Casei Studenţilor din Craiova.

A fost reţinut pentru 24 de ore, însă procurorii din cadrul Parchetului de pe lţngă Judecătoria Craiova l-au eliberat sub control judiciar pe motiv că nu reprezintă pericol social.  Fiul judecătoarei Liliana Lazăr a intrat din nou în atenţia oamenilor legii la începutul acestui an, atunci când a fost arestat pentru trafic de droguri., însă trei luni mai târziu a fost plasat sub control judiciar.

Citeşte şi: Norocoşii care vor avea MAI MULTE libere de sărbători. Prevederea, aproape de votul decisiv în Parlament .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.