Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiul unui consilier judeţean UNPR, liderul unei reţele de proxenetism

diicot

Miercuri dimineaţă au loc percheziţii la domiciliile mai multor persoane din Petroşani, bănuite că ar face parte dintr-o reţea de proxenetism.

Dosarul este instrumentat de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

Potrivit presei locale, ar fi vorba despre o reţea de proxenetism şi prostituţie în care sunt implicate mai multe persoane, printre care şi fiul unui consilier judeţean. Conform unor surse, ar fi vorba despre fiul consilierului judeţean UNPR, Dorina Pleşcan, care este acuzat că ar fi şeful reţelei.

Un cadru didactic de la Universitatea din Petroşani a fost ridicat ca martor în dosar. Este vorba despre prof. Eduard Edelhauser, conferențiar în cadrul departamentului de Management, Ingineria Mediului si Geologie, Facultatea de Mine.

Prostituatele şi proxeneţii lucrau împreună cu recepţionerii din mai multe hoteluri, pentru a plasa fetele clienţilor. Din primele informaţii, clienţii sunt oameni de afaceri, politicieni, oameni din mediul administrativ, patroni ai altor hoteluri, cetăţeni români dar şi străini – spanioli, nemţi şi italieni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.