Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiul unui mare fotbalist brazilian a semnat cu Viitorul Constanța

www.agerpres.ro
Rivaldinho

Gică Hagi a anunţat că Viitorul l-a transferat pe Rivaldionho, fiul fostului star al fotbalului mondial Rivaldo. Brazilianul a mai jucat în Liga 1 Betano la Dinamo, iar la trupa "Regelui" a ajuns după ce s-a despărţit de bulgarii de la Levski Sofia informează news.ro.

"Am luat un fundaş central de picior stâng, care a jucat în primele două ligi în Olanda, a jucat la un nivel formativ la un club foarte mare, a fost şi căpitan de echipă (n.r. - Bas Kuipers). Sperăm să ne ajute, să se adapteze la noi. L-am luat pe Eric pentrui că are calitate. Normal că ritmul este altul, îi trebuie timp să se obişnuiască, dar nu o să-l presăm, dar are personalitate şi să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul. Târcoveanu e tânăr, l-am luat şi pe Rivaldinho. Încercăm să fim mai competitivi, dar am luat ca să avem şi alternative. Pot exista şi plecări, mai ales în această perioadă de transferuri", a spus Gică Hagi într-o conferinţă de presă.

"Regele" a continuat: "Excludeţi-ne din lupta la tiltu. Eu sunt cel mai abilitat să spun că nu luptăm la titlu. Am avut 2-3-4 străini, nu mai mulţi. În rest, de la Academie. Când am luat titlul, la final am spus că a fost un miracol. Miracolele nu sunt în fiecare zi. Că acel miracol e mare rău de tot, este un miracol în istoria fotbalului romînesc. S-a creat un miracol, ca acea echipă cu acea medie de vârstă să devină campioană.

Ca să urmeze ceilalţi exemplul, e multă muncă, muncă de jos. Am văzut că toată lumea vrea acum Academii, până acum au dormit. Acum o să fie din ce în ce mai greu, dar rivalitatea e benefică, e singurul lucru care te duce la progres".

Rivaldinho a jucat la Dinamo în sezonul trecut, marcând patru goluri, unul dintre ele în Europa League, cu Athletic Bilbao.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.