Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiul unui om de afaceri, amendat pentru încălcarea ordonanțelor militare. Unde a fost prins

masina politie

Victor Micula, fiului omului de afaceri Viorel Micula, a fost amendat cu 5000 de lei de către poliţişti pentru încălcarea ordonanţelor militare, după ce a fost prins circulând într-o maşină pe timpul nopţii împreună cu alte trei persoane fără a avea justificare legală.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, Alina Fărcuţa, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că maşina a fost oprită de un echipaj de poliţie pe raza localităţii Paleu.

„Patru persoane care circulau noaptea într-un autoturism pe raza localităţii Paleu au fost sancţionate fiecare de către poliţişti cu câte 5000 de lei, potrivit Ordonanţei Militare nr. 3. Acestea nu se încadrau în excepţiile prevăzute de ordonanţa respectivă pentru a se afla atunci în acea zonă”, a spus Fărcuţa.

Ion Cristoiu prezintă cele 'două instituții care nu s-au lăsat șantajate de regimul Iohannis': 'CCR și Avocatul Poporului'

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că una dintre cele patru persoane, aflate pe scaunul din dreapta faţă al maşinii, este Victor Micula, fiului omului de afaceri bihorean Viorel Micula.

Acesta ar fi susţinut că este vicepreşedintele unei asociaţii de vânătoare şi că se afla în zona fondului de vânătoare gestionat pentru a verifica un caz de braconaj, după ce ar fi auzit un foc de armă.

„Preşedintele asociaţiei de vânătoare a sunat la 112 pentru a sesiza un foc de armă şi un posibil caz de braconaj în zona localităţii Paleu, numai că, în urma verificărilor, s-a constatat că apelul a fost dat după oprirea maşinii în care se afla Victor Micula de către echipajul de poliţie. Aspectele sesizate au fost verificate şi nu s-au confirmat. Oricum, poliţiştii s-au aflat în patrulare toată noaptea şi nu au auzit niciun foc de armă”, au spus sursele citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.