Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Flăcări de 10 metri înălțime în urma unui incendiu izbucnit la un depozit de țiței, în Bihor: Peste 40 de pompieri militari au intervenit

incendiu pompieri

Peste 40 de pompieri militari au intervenit, luni, cu 11 autospeciale cu apă și spumă și ambulanțe pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de țiței din localitatea Petreu, județul Bihor, flăcările fiind înalte de 10 metri, anunță MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat al ISU Bihor, incendiul s-a manifestat pe o suprafață de 150 de metri pătrați, cu pericol de extindere spre un bazin deschis de țiței și la o cisternă cu țiței ușor.

Citește și: Dezvăluire șocantă în cazul celor doi copii și femeii care au murit la Timișoara: De câte ori s-a sunat la Salvare

„ISU Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui incendiu la un depozit de țiței din localitatea Petreu, comuna Abrămuț, situat în incinta unei societăți comerciale. La locul evenimentului au fost mobilizați peste 40 de pompieri militari cu șapte autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială de primă cercetare și evaluare chimică, biologică, radiologică și nucleară (CBRN) și trei ambulanțe SMURD de tip B2, din cadrul a cinci subunități ale ISU Bihor, precum și elicopterul SMURD. Echipajele au constatat că flăcările, înalte de peste 10 metri, se manifestau la nivelul a două bazine deschise de țiței, pe aproximativ 150 de metri pătrați, cu pericol de propagare la al treilea bazin, la rezervoarele de mare capacitate și la o hală, dar și la o cisternă în care se afla țiței ușor. Au existat, totodată, focare mai mici de incendiu pe o suprafață de aproximativ 400 de metri pătrați”, se arată în comunicat.

Pompierii militari au localizat și lichidat incendiul în aproximativ 30 de minute, împiedicând producerea unei explozii la cisternă și propagarea flăcărilor la hala compresoarelor, la zona separatoarelor de gaze, la cel de-al treilea bazin și la rezervoarele de țiței de mare capacitate.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu își pune ‘Mâna dreaptă’ la bătaie! ‘Intervalul’ dat noului ministru al Muncii .

În urma incendiului nu au existat victime. Pompierii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea incendiului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.