Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FLAGRANT pentru o presupusă intervenție la un procuror: Un cetățean german a fost reținut

huffingtonpost.co.za
catuse

Un cetățean germen a fost reținut de DIICOT pentru trafic de influență după ce a fost prins în flagrant în timp ce primea 10.000 de euro pentru a interveni la un procuror, după ce bărbatul ar fi lăsat să se înțeleagă că ar influență asupra respectivului magistrat.

"La data de 30.08.2018, procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Timişoara au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului  CIOMAG PETRU – NELU, cetățean german, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influență.

Citește și Viorica Dăncilă, REACȚIE în scandalul pestei porcine:Va veni în România Comisarul european pentru Agricultură. E un virus care nu are antidot

În cauză există suspiciunea rezonabilă că în cursul lunii decembrie 2017,  inculpatul  Ciomag Petru – Nelu a solicitat iniţial unui inculpat cercetat într-un dosar penal aflat pe rolul DIICOT – Serviciul Teritorial Timişoara, suma de 200.000 de euro, sumă ce a fost redusă până la 50.000 de euro, lăsând să se înțeleagă că are influență asupra procurorului care instrumentează dosarul, în vederea obținerii unei soluții favorabile.

La data de 30.08.2018, orele 14.28, inculpatul Ciomag Petru Nelu a fost suprins în flagrant în momentul în care a  primit o primă tranșă de 10.000 de euro din cei 50.000 euro pretinși.

In cursul zilei de astăzi inculpatul Ciomag Petru Nelu va fi prezentat Tribunalului Timiş cu propunere de arestare  preventivă  pentru o perioadă de 30 de zile.

Cauza a fost instrumentată împreună cu lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara.

La activități au participat și polițiști din cadrul Direcției Generale Anticorupție și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Glad Voievod” Timișoara", transmite DIICOT.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.