Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Flămânzi: Bărbat arestat după ce a agresat mai multe persoane pentru a le lua terenurile agricole

terenuri agricole

Un bărbat de 41 de ani, din comuna Prăjeni, a fost arestat preventiv după ce a distrus mai multe utilaje agricole şi a agresat mai multe persoane pentru a le determina să le cedeze terenurile agricole, a anunţat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Delia Nenişcu.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în baza unui mandat emis de Judecătoria Botoşani, pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere, ameninţare, furt şi lovire sau alte violenţe.

"În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că în perioada august 2020 - aprilie 2021, bărbatul de 41 de ani, s-ar fi deplasat pe mai multe terenuri agricole de pe raza comunei Prăjeni şi ar fi lovit persoanele vătămate în momentul în care acestea desfăşurau activităţi agricole, le-ar fi distrus componente ale caroseriei utilajelor agricole şi le-ar fi sustras cheile de contact ale utilajelor, cu scopul de a le intimida în vederea cedării terenurilor pe suprafaţa cărora îşi desfăşurau activitatea", a afirmat Nenişcu.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Flămânzi au pus în executare, pe 12 mai, un mandat de percheziţie domiciliară, la locuinţa bărbatului de 41 de ani, iar în urma activităţilor desfăşurate, au fost identificate şi ridicate mai multe bunuri care prezintă interes în cauză. Pe numele lui a fost emis atunci un mandat de aducere, însă, pentru că s-a sustras anchetei, a fost ridicat de poliţişti şi prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.