Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Flash mob 'patriotic' în Republica Daghestan: oi vopsite cu litera Z, plimbate pe străzi în semn de susținere pentru Rusia

Ministerul Agriculturii din Republica Daghestan a organizat un flash mob „patriotic” creativ! Mai multe oi au fost marcate cu litera „Z” și au fost plimbate pe străzi, informează Nexta.

Litera „Z” a fost folisită la început de Rusia pentru a marca invazia în Ucraina. Într-un mesaj publicat pe 2 martie pe Twitter, Statul Major al Armatei Ucrainene anunţă că litera „Z” a fost folosită de ruşi pentru forţele lor militare care agresează Ucraina dinspre est. „Z” într-un pătrat este utilizat pentru forţele ruse din Crimeea, „O” pentru forţele ruse din Belarus, „V” pentru forţele navale şi „X” pentru „kadîrovţi”, membrii organizaţiei paramilitare a liderului cecen Ramzan Kadîrov, un aliat al lui Vladimir Putin.

Daghestan este o republică autonomă din componența Federației Ruse, situată în zona Caucazului. Se învecinează la est cu Marea Caspică, la sud cu Azerbaidjan, la sud-vest cu Georgia, la vest cu Cecenia, la nord cu Kalmîkia. Capitala Republicii Daghestan este orașul Mahacikala.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.