Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Flashmob în faţa Parchetului Militar după deschiderea dosarului în cazul jandarmului care i-a lovit pe protestatari - FOTO

Inquam Photos / Alexandru Busca
Flashmob Parchetul Militar

Mai multe persoane s-au adunat, miercuri, în faţa sediului Parchetului Militar din Bucureşti, oamenii afişând mesajul ”Mulţumim”, după ce procurorii militari au anunţat că au deschis un dosar penal în cazul jandarmului care a lovit cu pumnul mai mulţi manifestanţi în timpul protestului care a avut loc la Bucureşti, la sfârşitul săptămânii trecute.

Citeşte şi: INCIDENTE la ceremoniile de la Iaşi: Consilierul lui Iohannis, HUIDUIT în Piaţa Unirii / VIDEO

content-image

sursa foto: Inquam Photos / Alexandru Busca

Aproximativ 20 de persoane s-auu aflat, joi, în faţa sediului Parchetului Militar Bucureşti, pentru a le mulţumi procurorilor pentru că fac cercetări în cazul jandarmului filmat lovind manifestanţi în tipul protestului de sâmbătă.

Opt dintre cei prezenţi au afişat mesajul ”MULŢUMIM”, fiecare dintre ei purtând câte o literă de mari dimensiuni, scrie NEWS.RO.

content-image

sursa foto: Inquam Photos / Alexandru Busca

Mobilizarea pentru această acţiune, care a durat aproximativ o jumătate de oră, s-a făcut pe Facebook.

content-image

sursa foto: Inquam Photos / Alexandru Busca

Procurorii Parchetului Militar au anunţat, marţi, că s-au sesizat din oficiu şi fac cercetări pentru purtare abuzivă în cazul jandarmului care a fost filmat când lovea protestatarii sâmbătă seară, în Piaţa Universităţii.

"La data de 22 ianuarie 2018, procurorii Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă (...) constând în aceea că unul dintre jandarmii din dispozitivul desfăşurat pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice a agresat fizic una sau mai multe persoane, pe fondul unei busculade create în zona cordonului de protecţie", a anunţat Parchetul instanţei supreme.

Imagini cu jandarmul care loveşte cu pumnul participanţi la protestele de sâmbătă din Piaţa Universităţii au fost distribuite intens pe reţelele sociale, provocând reacţii vehemente.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.