Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCIDENTE la ceremoniile de la Iaşi: Consilierul lui Iohannis, HUIDUIT în Piaţa Unirii / VIDEO

captura Youtube
protest iasi piata unirii 24 ianuarie 2018

Ceremoniile prilejuite în Piaţa Unirii din Iaşi cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române nu au fost lipsite de incidente.  Consilierul prezidenţial Andrei Muraru a reuşit să atragă nemulţumirea celor prezenţi în Piaţa Unirii.

Citeşte şi: Dezvăluiri ŞOC după lovitura DEVASTATOARE primită de DIICOT: Cum şi-ar fi SABOTAT procurorii dosarul împotriva lui Videanu şi Ioan Niculae

În momentul în care trimisul preşedintelui Klaus Iohannis a început să vorbească, câteva zeci de persoane l-au huiduit şi au cerut susţinerea proiectelor Iaşiului. Înarmaţi cu pancarte, oamenii au început să strige "Hoţii! Hoţii!", potrivit BZI.

Câteva mii de oameni iau parte, miercuri, în Piaţa Unirii din Iaşi, la manifestările organizate de ziua Unirii Principatelor Române, unele persoane având bannere cu mesaje prin care cer începerea lucrărilor la autostrada Iaşi-Târgu Mureş, în timp ce un alt grup, venit de la Chişinău, are pancarte cu mesajul "Unirea, obiectiv naţional". De asemenea, participanţilor le-a fost împărţită "Proclamaţia de la Iaşi" un document în zece puncte, în care se cer investiţii pentru Iaşi, dar şi referendum pe tema modificării legilor justiţiei, scrie NEWS.RO.

Citeşte şi: Absent de la ceremoniile de Ziua Unirii Principatelor, Liviu Dragnea iese la rampă în online. Ce mesaj a transmis liderul PSD .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.