Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Flavius Stoican: 'Cu FCSB va fi un meci bărbătesc. Dacă pe noi ne pun să jucăm în lift, noaptea la 02:00, noi jucăm în lift'

Flavius Stoican

Tehnicianul Flavius Stoican a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că speră ca Dinamo să se ridice la înălţimea aşteptărilor la derbiul cu FCSB, subliniind că jucătorii săi vor fi foarte motivaţi la acest meci. Stoican a subliniat că gazonul se va prezenta în condiţii bune şi a precizat că, dacă trebuie, Dinamo "va juca şi în lift, la 02.00 noaptea", conform news.ro.

"Sper să facem un meci bun şi să ne ridicăm la înălţimea aşteptărilor. Meciul cu Popeşti-Leordeni. De acum încolo, în fiecare săptămână vom avea un meci amical, indiferent de numele adversarului. Pentru că vreau să le dau şansa celor mai talentaţi jucători din academie să joace.Gazonul se va prezenta în condiţii bune. Nu putem să spunem că va fi praf gazonul, am jucat fotbal în pe stadioane şi terenuri mult mai grele. Dacă pe noi ne pun să jucăm în lift, noaptea la 02:00, noi jucăm în lift. Vor fi motivaţi, peste 100%. Mai rămâne ca jucătorii să arate şi pe teren. Să fiţi convinşi că FCSB-ului nu îi va fi uşor, chiar dacă toată lumea o vede pe FCSB favorită. Mâine va fi un alt meci, bărbătesc. Ne trebuie timp pentru omogenitate, avem jucători care nu se ştiu bine pe mine. Nu mă gândesc la timp că ştiu că nu-l am şi mă gândesc cu putem bate mâine FCSB, chiar dacă este o echipă foarte bună", a declarat Stoican, într-o conferinţă de presă.

Stoican a precizat că jucătorii dinamovişti vor fi foarte motivaţi la meciul cu FCSB: "Preocuparea este să ne găsim identitatea de joc. Nu mi-ar plăcea să intru în polemică cu cei de la FCSB, noi ne respectăm şi ne salutăm când ne vedem pe stradă. Eu nu m-am băgat în programul echipelor adverse, m-a interesat doar echipa mea. Concret, eu, ca antrenor, şi oamenii din conducerea clubului, vor să vadă dacă o echipă făcută în 24 de zile poate să bată FCSB, care are jucători talentaţi. O să fie destul de motivaţi jucătorii noştri, poate sută la sută. Există supramotivaţie".

Team-managerul Florin Răducioiu a vorbit şi el despre meciul de duminică: "Îl consider derbiul României, chiar dacă poziţia noastră în clasament este pe care o ştim. Sunt convins că băieţii noştri vor să-şi ia revanşa pentru meciul din tur şi pentru rezultat. Mă aştept la un meci frumos, contează şi o doză de noroc".

Derbiul Dinamo - FCSB va avea loc, duminică, de la ora 20.00, în etapa a XXIII-a din Liga 1 Casa Pariurilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.