Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florent Malouda, demis de la FC Zurich după o lună și jumătate

descopera.ro
fotbal minge

Florent Malouda (38 de ani), fost internaţional francez şi jucător la Olympique Lyon şi Chelsea, a fost demis din staff-ul formaţiei elveţiene FC Zurich, la scurt timp după ce fusese numit în funcţie, potrivit mediafax.

Citește și: Lovitură pentru Liviu Dragnea! Socialiștii europeni anunță înghețarea relațiilor cu PSD

Francezul făcea parte din staff-ul antrenorului Ludovic Magnin (39 de ani) şi se ocupa, în principal, de pregătirea atacanţilor. Malouda a semnat cu Zurich un contract valabil începând cu 1 martie 2019, care a durat puţin peste o lună. Joi, oficialii clubului au anunţat pe reţelele de socializare că fostul fotbalist nu va mai face parte din staff, explicând şi motivele: "De comun acord, am decis încheierea cooperării recente pentru că Florent Malouda nu este compatibil cu majoritatea proiectelor clubului nostru", au scris aceştia.

Citește și: Dezastru pentru Liviu Dragnea! A primit lovitura de grație – Anunț făcut de Rareș Bogdan

La câteva minute după ce a fost făcut anunţul, Malouda a răspuns pe Twitter, pârând că nu ştie despre ce e vorba şi că nu ar fi fost informat de către club în prealabil: "Serios? Nu ştiam!", a scris francezul.

Citește și: Tun la capitolul imagine! Eugen Teodorovici dă o lovitură cu impact major

În perioada în care Florent Malouda s-a aflat în staff-ul lui FC Zurich, elveţienii au înregistrat trei înfrângeri, două remize şi o victorie. După 28 de runde, echipa se află pe locul şase, din zece echipe, cu 34 de puncte. Poziţia de lider este ocupată de cei de la Young Boys, care au deja 75 de puncte.

Citește și: RCS&RDS a demolat concurența! Zeci de mii de români au făcut asta – Lovitură pentru Telekom, Vodafone și Orange

În cariera sa de jucător, Malouda a evoluat pentru cluburi importante din europa, precum Guingamp, Olympique Lyon, Chelsea, Trabzonspor sau FC Metz. Din 2015, acesta a mers în mai multe campionate exotice, precum India, la Delhi Dynamos, sau Wadi Degla, în Egipt. Francezul şi-a încheiat cariera în 2018, după şase luni petrecute alături de luxemburghezii de la Differdange. Printre cele mai importante trofee cucerite de acesta se numără Liga Campionilor din sezonul 2011/2012 şi titlul în Premier League (2010/2011), cu Chelsea, dar şi patru titluri în Ligue I, cu Olympique Lyon. Florent Malouda a strâns şi 80 de selecţii la naţionala Franţei, pentru care a înscris de nouă ori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.