Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florentin Pandele atacă dur: Dacă sunt vinovat să fiu luat acum de procurorii României! Fac moarte de om pentru familia mea dacă e nevinovată”

Radu Pop

Florentin Pandele atacă dur: Dacă sunt vinovat să fiu luat acum de procurorii României! Fac moarte de om pentru familia mea dacă e nevinovată”

Florentin Pandele a vorbit marți la România TV despre nevinovăția lui și a soției sale, Gabriela Firea, în scandalul „Azilelor Groazei”.

„Îmi apăr soția, îmi apăr copiii. Fac moarte de om pentru familia mea dacă e nevinovată.Dacă sunt vinovat să fiu luat acum de procurorii României! Instituțiile statului, Parchet, poliția, toți cei care fac anchetă probabil că au informații și le trimit către procurori”, a explicat Florentin Pandele.

Cine spus că nu îl cunoaște pe Godei? Doamna Firea a zis că nu este implicată, nu că nu îl cunoaște. Niciodată. Eu am spus că nu am cunoscut subiectul și repet și acum. Eu am spus că nu am știut de existența acestor cămine. De două săptămâni de zile sunt aruncate tot felul de neadevăruri”, a adăugat Florentin Pandele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.