Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florentin Pandele cere BOR permisiunea de a aduce moaştele Sfintei Parascheva în catedrala din Voluntari: 'Se vor închina voluntăreni, pipereni și cei din sud'

adevarul.ro
pandele florentin

Primarul din Voluntari, Florentin Pandele, a spus că va cere BOR permisiunea de a aduce moaştele Sfintei Parascheva în catedrala din Voluntari.

„Sunt convins că cei care guvernează vremelnic România acum puteau să găsească modalități legale astfel încât dacă alte activități sunt deschise, păcănelele sunt deschise, să ajungem la Cuvioasa Parascheva. Am aflat astăzi că nu mai putem intra în Iași. Noi avem veșmântul Prea Cuvioasei Parascheva, vom scoate veșmântul Prea Cuvioasei, la care se vor închina voluntăreni, pipereni și cei din sudul României”, a precizat  Florentin Pandele la Antena 3.

Citește și: Liviu Pleșoianu pune tunurile pe Raed Arafat: Aștept ieșirile dvs. publice în care, cu aplomb egal, să spuneți că vă opuneți desfășurării alegerilor în 6 decembrie

Edilul este indignat de faptul că oamenii sunt sfătuiţi să meargă să voteze, au, de asemenea, dreptul de a merge la păcănele, pentru că acestea sunt în continuare deschise, dar nu li se permite "să se încarce spiritual".

„Înțelegem că pe 6 decembrie vom merge la alegeri. Deci se poate la alegeri, la păcănele, dar cei care vor să se încarce spiritual nu au voie”, a adăugat Pandele.

Primarul din Voluntari a precizat că va face o solicitare către BOR pentru a i se permite să aducă moaștele Sfintei Parascheva la Voluntari. „Vom cere BOR și Mitropoliei Iașiului, poate vom reuși să obținem ca Prea Cuvioasa să ajungă la catedrala din Voluntari”, a spus Florentin Pandele.

Citește și: Rareș Bogdan, despre majorarea pensiilor: Mă deranjează ipocrizia celor din PSD. Dacă şi-ar fi dorit atât de mult , ar fi crescut pensiile atunci, nu cu o prorogare de un an şi două luni de zile

De mai mulți ani, Primăria Voluntari organizează deplasarea cu autocare a pelerinilor din oraș la Iași, la pelerinajul de Sfânta Parascheva.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.