Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florentino Perez (Real Madrid): 'Benzema este un amestec de Ronaldo Nazario şi Zinedine Zidane'

http://www.fourfourtwo.com
Florentino Perez

Atacantul Karim Benzema "este un amestec de Ronaldo Nazario şi Zinedine Zidane", a declarat preşedintele lui Real Madrid, Florentino Perez, după ce fotbalistul echipei sale a câştigat Balonul de Aur, transmite AFP.

La câteva ore după ce a asistat la decernarea Balonului de Aur lui Karim Benzema la Paris, Perez a salutat, la postul spaniol de radio Cadena Ser, succesul celui pe care l-a adus în 2009 de la Olympique Lyon, potrivit Agerpres.

"Karim Benzema cel mai bun jucător din lume, este meritat. Sunt deja câţiva ani de când e astfel. E ceva timp de când îl merită, sunt deja trei sau patru ani de când e cel mai bun", a afirmat oficialul lui Real. Benzema "este un amestec de Ronaldo Nazario şi Zinedine Zidane. Dictează ritmul atacului aşa cum o făcea Zidane şi şutează cum o făcea Ronaldo", a adăugat Perez.

Benzema, care era marele favorit, a câştigat trofeul Balonul de Aur, pentru cel mai bun fotbalist al sezonului 2021-2022. Atacantul de 34 de ani este primul francez recompensat cu această distincţie de la Zinedine Zidane în 1998.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.