Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce flori nu se dau de 1 și 8 Martie

Bloomeria
floraria-bloomeria-buchet-cu-flori-galbene-portocalii-si-rosii-livrare-bucuresti

Ce flori nu se dau de 1 și 8 Martie

1 Martie este Mărțișorul, iar pe 8 Martie este Ziua Internațională a Femeii, iar bărbații se gândesc cu nerăbdare la cadoul perfect pentru mamele, surorile, mătușile, iubitele și iubiții lor.

Ce flori nu se iau de 8 martie

Ziua Femeii se celebrează la nivel global pe data de 8 martie, pentru a sărbători reușitele sociale, politice, profesionale și economice ale femeilor din întreaga lume, precum și o luptă internațională împotriva discriminării contra reprezentantelor sexului frumos.

Domnii și cavalerii de pretutindeni iau cu asalt florăriile și magazinele specializate pentru a cumpăra cel mai frumos, viu, colorat și parfumat buchet de flori pentru cele mai importante persoane din viața lor, fie că vorbim de mamele lor, surorile, iubitele sau fiicele.

Unele persoane sunt de părere că de Ziua Femeii nu este recomandat să oferi flori care au fost pictate manual, în special cele în nuanțe de argintiu sau auriu. Explicația este destul de simplă. Aceste flori se ofilesc mult mai repede și nu vor rezista mai mult de o zi în vază.

De asemenea, specialiștii te sfătuiesc să nu le cumperi femeilor din viața ta flori artificiale. Oricât de fidel ar reprezenta un buchet de flori naturale, plantele acestea sunt folosite, în special, în spirit decorativ sau tematic.

Un alt truc este să nu îi oferi unei femei garoafe roșii sau cale. Superstițioșii sunt de părere că aceste flori aduc ghinionul, deoarece, pe vremuri, oamenii duceau aceste flori la înmormântări.

Ce flori poți cumpăra de 8 Martie

Florile galbene nu trebuie dăruite femeilor, spun unii superstițioși. Lalelele galbene ar fi și ele de evitat în luna martie.

În tradiția românească, florile galbele reprezintă gelozie, invidie și despărțire, motiv pentru care nu sunt extrem de populare în cazul celui care cumpără un buchet de vis pentru aleasa inimii sale.

Pe de altă parte, trandafirii, crinii, bujorii și orhideele sunt florile pe care orice femeie le adoră, fiind un cadou perfect de 8 Martie.

Pentru mamă, bunică și prietena cea mai bună, specialiștii te sfătuiesc să cumperi un buchet parfumat de crini sau crizanteme.

Atunci când dorești să faci un gest unic pentru iubita, logodnica sau soția ta, trandafirii roșii sau roz sunt cei mai potriviți pentru a o impresiona.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.