Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florian Bodog: Peste trei săptămâni Institutul Cantacuzino va intra în organigrama MS

Inquam Photos / Octav Ganea
Burcea Bodog

Reprezentanții Institutului Cantacuzino și cei ai Institutului Pasteur au discutat despre posibilitatea aplicării unui proiect comun pe fonduri europene în vederea creșterii și relansării activității Institutului Cantacuzino, a declarat marți într-o conferință de presă ministrul Sănătății, Florian Bodog.

Potrivit ministrului, peste aproximativ două sau trei săptămâni Institutul Cantacuzino va intra oficial în organigrama Ministerului Sănătății. Ministrul Sănătății a mai spus că în cursul zilei de marți a avut o întâlnire cu ambasadorul Franței care a reiterat interesul acestei țări de a participa cu experiența și bunele practici în ceea ce privește construcția de spitale regionale, dar și reformarea sistemului de sănătate românesc, anunţă Agerpres.

"În același timp am convenit să continuăm programul de formare de specialiști pentru centrele de arși. (...) În prima etapă vor pleca la formare medici de la Centrul de chirurgie plastică din Timișoara. În același timp vom avea un program de formare specialiști pentru centrele de radioterapie. După cum știți, Ministerul Sănătății, prin Banca Mondială, a demarat procedura de achiziție pentru cinci echipamente de radioterapie, urmează încă minim șapte și am avut discuții preliminare pentru a forma managerii de spitale tot printr-un program comun cu Franța", a mai susținut Florian Bodog.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.