Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florian Bodog: Sprijinim în continuare programul prin care costurile protezelor mamare sunt suportate de către stat

www.agerpres.ro
Florian Bodog

Ministerul Sănătății sprijină în continuare programul prin care costurile protezelor mamare necesare după operația de masectomie sunt suportate de către stat, a anunțat ministrul Florian Bodog, vineri, în cadrul Conferinței Naționale organizate de Societatea Română de Chirurgie a Sânului și Oncologie, conform Agerpres.

"Ministerul Sănătății sprijină în continuare acest program. În cancerul de sân, unul dintre cancerele cu cea mai mare incidență de la noi din țară, avem nevoie de tratament în echipă. De asemenea, este nevoie de un diagnostic precoce al acestei afecțiuni, iar Ministerul Sănătății sprijină în acest sens programele de screening, pentru a obține în acest fel rezultate mai bune pentru pacienți", a precizat Florian Bodog, potrivit unui comunicat de presă al organizatorilor.

Societatea Română de Chirurgie a Sânului și Oncologie, în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila" București, organizează, între 26-28 octombrie, cea de-a V-a ediție a Conferinței Naționale cu participare internațională dedicată cancerului mamar, intitulată "Chirurgia cancerului mamar, încotro? Tratamentul actual al afecțiunilor mamare".

La conferință au participat 50 de speakeri din Egipt, Germania, Franța, Grecia, Israel, Italia, Japonia, Mexic, Polonia, Turcia, Ucraina și România, specialiști de renume din domeniul diagnosticului și tratamentului cancerului mamar. Luna octombrie este luna prevenirii cancerului la sân, iar acțiunile desfășurate pe tot parcursul lunii au rolul de a atrage atenția asupra acestei boli, cu accent pe diagnosticare precoce.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.