Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florian Coldea confirmă o informație HALUCINANTĂ: el și George Maior au fost INTERCEPTAȚI

Inquam Photos / George Calin
Florian Coldea la audiere in comisia SRI

Preşedintele Comisiei SRI, Claudiu Manda, a declarat joi că Florian Coldea a confirmat afirmaţiile lui Daniel Dragomir potrivit cărora el şi George Maior erau interceptaţi de SRI în baza unui mandat de siguranţă naţională, în perioada în care erau la conducerea Serviciului. De asemenea, spune Manda, în timpul audierilor, Coldea a confirmat că Victor Ponta a spus că, dacă va câştiga alegerile prezidenţiale, îl va schimba din funcţie.

Citeşte şi: Gafă de PROPORŢII în instituţia 'patronată' de Carmen Dan: Ministerul de Interne sărbătoreşte de Paşte...Crăciunul

Manda a spus că Florian Coldea a confirmat existenţa unor interceptări ale sale şi ale lui George Maior pe siguranţa naţională.

”A spus că da (au fost ascultaţi de SRI -n.r.), pentru că persoane împotriva cărora se obţinuse astfel de mandate de securitate naţională, desigur, la solicitarea Serviciului şi ştiau despre ele, dacă erau sunate de acele persoane considerau că nu ar trebui să nu răspundă pentru că atunci ar fi aprins un beculeţ”, a spus Claudiu Manda.

Manda a mai spus şi faptul că Florian Coldea a confirmat că Victor Ponta a spus că, dacă va câştiga alegerile prezidenţiale, îl va schimba din fucţia de prim-adjunct.

„Cu privire la întrebarea dacă domnul Ponta a afirmat vreodată că, dacă câştigă alegerile (prezidenţiale – n.r.) îl schimbă (pe Coldea din funcţia de prim-adjunct al directorului SRI – n.r.), răspunsul domnului Coldea a fost că da, întrebarea a continuat dacă a fost de mai multe ori, răspunsul a fost că da, însă domnia sa a privit lucrul acesta ca o glumă şi nu l-a luat în serios”, potrivit lui Manda.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.