Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin ALEXE (candidat PNL Maramures): M-am bucurat sa aflu că Maia Sandu susține PNL

Românii din întreaga lume au stat cu sufletul la gură până când au devenit oficial rezultatele alegerilor prezidențiale din Republica Moldova. Sute de oameni au fost prezenți la cozile făcute în fața secțiilor de votare organizate în orașele din întreaga lume în care basarabenii au fost nevoiți să plece la muncă, departe de casă. Victoria Maiei Sandu a fost victoria lor, a basarabenilor care muncesc onest, care studiază pentru a se perfecționa în domeniile lor și care visează că se vor putea întoarce într-o țară europeană.
M-am bucurat sa aflu că Maia Sandu susține PNL. Este încă o dovadă a faptului că avem cea mai credibilă ofertă pentru românii din Republica Moldova și din întreaga lume. Din postura de deputat în Parlamentul României, voi susține toate demersurile necesare pentru a pune Republica Moldova pe drumul european al dezvoltării. Trebuie să le arătăm basarabenilor din întreaga lume că nu sunt singuri! Printr-o relație strânsă între PNL și forțele democratice din Republica Moldova, le vom reda încrederea că pot spera la un viitor acasă! Reușim! Împreună.
Scrie pe pagina de facebook, fostul Presedinte al Tineretului National Liberal, Florin Alexe, actual candidat pentru un post de deputat.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.