Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Andone, după înfrângerea cu Real: 'Vreau să-mi felicit toți coechipierii, am fost o echipă care a luptat până la finalul jocului'

www.gsp.ro
Florin Andone Real Madrid

Florin Andone (26 de ani), atacantul echipei Galatasaray, și-a felicitat coechipierii după înfrângerea suferită contra lui Real Madrid, marți seara, la Istanbul, scor 0-1, în runda a treia din grupa A a Ligii Campionilor, potrivit Mediafax.

Internaționalul român a ratat două șanse importante pentru Galatasaray în primele 10 minute ale confruntării de la Instabul, iar Real Madrid s-a impus cu 1-0, grație reușitei semnate de Toni Kroos, în minutul 18. Deși turcii au un singur punct, Andone a subliniat ideea că formația sa va lupta până la ultimul joc.

Citește și: Răsturnare şocantă de situaţie în cazul Caracal: Ale cui sunt, în realitate, oasele găsite?

"Vreau să-mi felicit toți coechipierii, am fost o echipă care a luptat până la finalul jocului. Suntem Galatasaray, o comunitate uriașă. Nimeni de aici nu cedează. Vom continua să luptăm până la ultimul meci. Ambiția și pasiunea de azi (n.r. - marți) va continua să fie arătată până la ultimul joc", a declarat Andone, la finalul meciului cu Real Madrid, citat de fanatik.com.tr.

După trei meciuri disputate în grupa A din Liga Campionilor, Galatasaray ocupă ultimul loc, cu un punct. În următoarea etapă, campioana Turciei o va întâlni tot pe Real Madrid, însă în deplasare. Din grupă mai fac parte Paris Saint-Germain și Club Brugge.

Florin Andone este împrumutat la Galatasaray de la Brighton & Hove Albion. Vineri, românul a reușit primele goluri pentru formația turcă, în victoria obținută contra lui Sivasspor, scor 3-2, în runda a opta din campionatul Turciei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.