Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Bratu, înainte de Dinamo – ACS Poli Timişora: 'Ştiu că Neaga se sfătuieşte cu Piţurcă, dar nu va fi un duel între noi doi'

www.cugetliber.ro
Florin Bratu

Antrenorul formaţiei Dinamo, Florin Bratu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că ştie că noul antrenorul a echipei ACS Poli Timiţoara, Adrian Neaga, se consultă cu Victor Piţurcă, dar duelul se va da între fotbalişti, pe teren.

“Mâine ne aşteaptă un meci dificil pentru că Timişoara are foarte mare nevoie de puncte. Timişoara nu a mai reuşit să câştige un meci în deplasare din septembrie, împotriva noastră. Este o echipă cu potenţial, cu jucători cu nume, care tot timpul poate inventa ceva. De aceea le-am spus jucătorilor că trebuie să fim pregătiţi atât din punct de vedere tehnico-tactic, dar şi mental, pentru un meci foarte greu. Tot timpul contează schimbarea de antrenor, pentru că se crează un şoc, vine cu o altă filozofie, cu altă gândire, poate cu mai multă încredere. Un efect ar trebui să aibă, dar cred că suntem pregătiţi să-i înfruntăm mâine seară. Ştiu că Neaga se sfătuieşte cu un antrenor mare, care a făcut performanţă, cu Victor Piţurcă. Dar mâine nu va fi un duel între Neaga şi Bratu, ci între Dinamo şi Timişoara şi echipa care va fi mai bine pregătită din toate punctele de vedere va face un meci şi un rezultat mari”, a spus Bratu, potrivit News.ro.

Tehnicianul consideră că echipa sa este “repetentă” anul acesta şi trebuie să se reabiliteze pe final de sezon: “Pregătirea mentală face parte din pregătirea meciului. Nu este uşor, Dinamo era pregătită să joace în play-off, din păcate nu s-a realizat acest lucru. Au început mai greu dar încet-încet valoarea şi potenţialul acestei echipe iese la suprafaţă. Arătăm că încă putem produce fotbal de calitate, pentru că avem jucători de calitate. Dar încă mai avem de arătat, încă mai avem de şters probleme din urmă, le-am spus şi jucătorilor, Dinamo în acest an a rămas repetentă. Şi trebuie să tragem tare să dăm speranţe tuturor că putem forma o echipă competitivă”.

Florin Bratu a anunţat că atacantul Adam Nemec îşi doreşte să plece la finalul sezonului, dar acesta nu i-a spus dacă va semna cu FCSB. “Am vorbit cu Nemec, ştiu că doreşte să plece, dar nu a spus niciodată, cel puţin nu în preajma mea, că doreşte să plece la Steaua. Torje este foarte bine, e un jucător exponenţial pentru Dinamo şi sper ca mâine să-l vedem la treabă. Avem nevoie de jucătorul Torje, sper să fi înţeles şi să tragă echipa după el, pentru că are potenţial şi e la o vârstă la care mai are de demonstrat”, a mai spus Bratu.

Atacantul Robert Moldoveanu speră ca echipa sa să câştige toate meciurile pe care le mai are de disputat în acest sezon: “Sperăm să o ţinem tot aşa, mai avem nouă meciuri şi vrem să le câştigăm pe toate. La Timişoara e bulversare totală şi pentru noi e un lucru bun că s-a schimbat antrenorul lor. Sper să câştigăm pentru moralul nostru dar şi pentru suporteri, să le arătăm că a fost o greşeală că jucăm în play-out. Eu sunt bucurps că mi-am revenit şi că antrenorul mi-a dat şansa să joc cât mai mult şi să marchez. Am prins mai multă încredere, sper ca cde la meci la meci să fac un joc cât mai bun. Nemec mă ajută, e mai experimentat şi îmi dă sfaturi bune, mă înţeleg bine cu el. Florin Bratu ne-a dat şansă şi e bine că prindem jocuri. Sperăm ca de la anul să fim în play-off. Eu sper să câştig un trofeu cu Dinamo cât de curând”.

Partida Dinamo – ACS Poli Timişora, din cadrul etapei a VI-a a play-out-ului Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 20.45.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.