Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Câțu dezvăluie STRATEGIA SECRETĂ a lui Liviu Dragnea și Eugen Teodorovici: Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, pentru înființarea fondului de investiţii

Vicepreşedintele PNL Florin Cîţu a declarat joi, referindu-se la fondul de investiţii de 10 miliarde de euro pentru administraţia locală, că nu crede că reprezentanţii Ministerului Finanţelor "au fost de acord cu aşa ceva", relatează agerpres.ro.

"Este o idee tâmpită. Nu cred că cei din finanţe au fost de acord cu aşa ceva. Este sigur doar o idee pe care a aruncat-o ministrul Teodorovici, aşa cum a aruncat-o şi pe cea privind limitarea dreptului românilor de a circula prin Europa. De la domnia sa să ne obişnuim că vor mai veni astfel de idei tâmpite şi pe viitor", a spus Cîţu într-o conferinţă de presă.

citește și: Klaus Iohannis s-a întâlnit cu Angela Merkel: Ce i-a spus cancelarul Germaniei

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi-a exprimat speranţa luni ca ordonanţa de urgenţă privind fondul de investiţii de 10 miliarde de euro pentru comunităţile locale să fie adoptată în prima şedinţă de Guvern.

"Este vorba de investiţii pentru administraţia locală, s-a discutat şi la Neptun, dar bineînţeles că începând din seara aia nu a mai ţinut nimeni minte ce am discutat acolo, că au venit alte subiecte mult mai importante trei luni de zile. În zilele următoare o să vedeţi în detaliu", a declarat Dragnea, luni, după şedinţa CExN al PSD.

Liderul social-democraţilor a precizat că este vorba despre 10 miliarde de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.