Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Călinescu îl torpilează pe Dragnea după atacul la Iohannis: 'Bă, demiurgule, da’ cine te-a oprit să livrezi lucrarea bugetară în noiembrie, anul trecut?'

alchetron.com
Florin Calinescu

Actorul Florin Călinescu l-a atacat şi el, la rândul lui, pe Liviu Dragnea, după ce liderul PSD l-a acuzat de răutate, pentru că nu a promulgat încă bugetul, iar astfel „4 milioane de copii nu vor primi alocație mărită”.

Trump s-a dezlănțuit după summitul cu Kim: 'Nu se face asta niciodată când un președinte se află în străinătate. Rușine'. Ce l-a scos din sărite pe liderul SUA

"Livulică, cel mai paralel lider cu realitatea, dar deasupra tuturor legilor, a vorbit în faţa câtorva pesedişti din Caraş. Deşi este un foarte slab orator, se zăpăceşte SINGUR, aplaudat de obedienţii din partid. Decontează curând iluzia ca aparat de manechine, el e SINGURUL viu. Printre alte fumigene, plânge că preşedintele, contestând bugetul,lasă copiii muritori de foame prin neprimirea alocaţiei mărite. La nivel de un biscuite, doi. Bă, demiurgule, da’ cine te-a oprit să livrezi lucrarea bugetară în noiembrie, anul trecut?

O altă mare enormitate. Economia se dezvoltă atât de repede şi bine, că guvernul nu are timp de autostrăzi. Asta se rezolvă anul ăsta. Se opreşte. Aşa că dă-i bice cu drumurile", scrie Călinescu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.