Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trump s-a dezlănțuit după summitul cu Kim: 'Nu se face asta niciodată când un președinte se află în străinătate. Rușine'. Ce l-a scos din sărite pe liderul SUA

www.realitatea.net
Donald Trump Kim Jong Un

Președintele american Donald Trump a declarat luni că decizia democraților de a-l intervieva pe Michael Cohen, fostul său avocat, în aceeași zi cu întâlnirea sa cu Kim Jong Un, ar fi contribuit la încheierea summitului din Coreea de Nord fără a se ajunge la un acord, relatează Reuters, conform Mediafax.

"Pentru ca democrații să intervieveze în audienţe deschise, un mincinos condamnat şi escroc, în același timp cu Summit-ul Nuclear foarte important cu Coreea de Nord, este probabil un nou nivel scăzut în politica americană și poate să fi contribuit la "plimbare", a postat Trump pe Twitter, referindu-se la decizia sa de a se distanţa de ceea ce a spus anterior că a fost o înţelegere rea cu Kim.

Traian Băsescu, replică spumoasă pentru Dragnea: 'Daddy cheaună peste tot că ce rău e Iohannis'

"Nu se face asta niciodată când un președinte se află în străinătate. Rușine!"

Săptămâna trecută, la Hanoi, Trump și Kim s-au întâlnit pentru a doua oară pentru a încerca să negocieze un acord prin care Coreea de Nord să renunţe la arsenalul nuclear în schimbul ridicării sancțiunilor.

În același timp, la Washington, fostul avocat al lui Trump, Cohen, a depus mărturie în fața Comisiei de Supraveghere din Camera Reprezentanților din SUA, acuzându-l pe Trump că i-a ordonat să facă amenințări în numele lui de aproximativ 500 de ori în ultimii 10 ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.