Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Chilian vine cu noi acuzații despre Klaus Iohannis: Ce document prezintă / FOTO

klaus iohannis imn

Florin Chilian își continuă seria de atacuri defăimătoare la adre şefului statului pe propriul blog. Artistul spune că Iohannis vrea să-şi recupereze casele cu ajutorul funcţiei pe care o ocupă în acest moment. Chilian pare să ducă o adevărată campanie împotriva lui Iohannis, iar mulți consideră că argumentele lui sunt de domeniul fantasticului.

"Klaus Mondialul Iohannis l-a dojenit cordial pe seful de facto al SRI, generalul Mihail Florian Coldea pentru ca nu a reusit sa-i rezolve problema cu judecatorii Curtii de Apel Brasov cat a stat el in concediu la o alta casa a sa din Miami in Florida, Statele Unite ale Americii. Nu a putut sa ii sperie, nici sa-i cumpere, de amenintat nici atat, iar acum nu-i mai ramane decat sa ceara stramutarea cauzei la o alta instanta, mai intelegatoare. Ca daca Coldea isi facea datoria, renunta la cererea de stramutare, nu?! Adevarata problema este insa faptul ca nici o instanta din Romania nu are cum judeca altfel dosarul asta legat de actele false cu care Presedintele Romaniei, si-a achizitionat casele fara a incalca legea din Romania.

Citeşte şi: Victor Ponta: Îi cunosc prea bine pe absolut toți cei implicați! O nouă referire la Klaus Iohannis

Pe langa faptul ca probele sunt incontestabile, mai este si sentinta definitiva si irevocabila a instantelor din Romania privind anularea certificatului de mostenoitor, dovedit ca fiind fals. Tine de evidenta faptului ca casa ce avocatura Musat si asociatii nu este familiara de fel cu limba romana, cu gramatica acesteia in speta, insa, trecand peste asta, acest Presedintele Romaniei, pârâtul Klaus Werner Iohannis, invoca niste motive ce firzeaza dementa cronica, fiind de tot rasul si anume:

Citește și: ALERTĂ Simona Halep e la un pas să-și încheie cariera

Influentarea judecatorilor de catre ziaristi si “presa locala”! Dragule meu pârât Presedinte al Romaniei, Klaus Werner Iohannis, aceste procesele se judeca la Brasov de 14 ani. De ce ai observat abia acum ca “presa locala” influenteaza judecatorii brasoveni?!", a tunat Chilian.

Citește și: Andreea Crețulescu de la România TV spune de ce l-a dat afară din emisiune pe liderul UNPR

Artistul nu se opreşte aici cu acuzaţiile. "Daca prin Justitiarul Sibian spui ca este presa locala atunci ai inca o problema. Dragul meu pârât, Presedinte al Romaniei, Klaus Werner Iohannis, “Justitiarul” – asta despre care te plangi ca te dusmaneste, – nu este “pseudonimul” nimanui, ci numele publicatiei pe care o conduce domnul Marius Albin Marinescu, Sibian de-al tau pe care ai incercat tu si acolitii tai sa-l reduci la tacere atatia amar de ani. Acum nu-l mai cunosti?! In al doilea rand, aceasta publicatie, fiind online, este accesibila tuturor judecatorilor din Romania, nu doar celor de la Brasov! “Justitiarul” si “RISE Project” nu au legatura cu presa locala din Brasov si nici din Sibiu. Site-ul meu si Facebook-ul, nici atat. Ce-i cu motivul asta imbecil?! Esti cretin?!

Se vede treaba ca tu, dragul meu pârât Presedinte al Romaniei, Klaus Werner Iohannis esti obisnuit sa influentezi deciziile instantelor prin intermediul ordinelor date de Coldea – Hellvig SRI sau de catre ofiterii acoperiti ai acestora din presa nationala… Prea esti nemultumit, asa, in avans cand nici macar nu apucasei sa pleci in vacanta de dupa obositorul concediu. Acum de ce este aceasta tacere totala in media main stream, cam banuiesc eu. De ce nu vorbeste nimeni despre Contestatia in anulare a ta impotriva unei DECIZII DEFINITIVE SI IREVOCABILE A JUSTITIEI si nici despre cererea de stramutare a acestui proces?

Citește și: SCANDAL imens la România TV: Andreea Crețulescu l-a dat afară, în direct, pe un invitat

Daca motivul invocat de tine in cererea de stramutare inaintata ICCJ prin casa de avocatura Musat si asociatii, este influentarea instantei de presa online, tu dragul meu pârât Presedinte al Romaniei, Klaus Werner Iohannis, esti mai prost decat prevede legea. Pfff… ce teapa si-au luat cu tine astia din serviciile secrete care te-au numit… Desi, e de inteles pana la un punct. Nu prea aveai loc de intors. Parnaia sau Presedintele Romaniei… Si io tot ca tine as fi ales. Prea ai multi scheleti in dulap dar… Ce mana moarta esti, i-ai facut varza pe toti.

Ba cap patrat! Online insemna ca este pe internet, deci, accesibila oricarei instante, chiar si instantei de pe Staţia Spaţială Internaţională (ISS), ca si aia are internet, prostule! Motivul asta este pe deplin cretin. Deci: Nu exista cale legala de a anula sentinta definitiva si irevocabila a instantei, a curtii de apel Brasov! NU EXISTA! Da ba casa inapoi oamenilor de la care ai furat-o cu acte false. Da ba sutele alea de mii de euro, incasati ilegal inapoi si du-te… Da-ti ba demisia, operator ilicit de amploare si cu rea vointa si du-te ba pârâtule ca i-ai facut de cacao si pe aia de te pusera sef, aia de la serviciile secrete. Ca unele trusturi de presa au batut palma cu tine sa-si scoata patronii din parmaie, inteleg si este omeneste, la fel de omeneste cum este si decizia altor trusturi de presa de as-si tine patronii departe de parnaie. Cum este in realitate? Cine influenteaza presa si instantele (a se vedea si cazul Rarinca Antena 3 este aici? Ma tem ca in acest caz nu este dar… este omeneste, eu unul inteleg. :) ) Dragul meu Presedinte al Romaniei si pârât Klaus Werner Iohannis: Actul de vanzare-cumparare este subsecvent Certificatului de Mostenitor anulat ca fiind fals!

Citește și: Adrian Năstase se pregătește să dea lovitura: Care e legătura cu Traian Băsescu / SURSE

Adica, acest act fals, acest fals certificat de mostenitor de care te-ai folosit cu rea vointa – dupa cum chiar instantele din Romania au aratat, pentru a-ti achizitiona fraudulos atatea case, “nefiind aparat de prezumtia de buna-credinta, fata de amploarea operatiunii ilicite rezultata din hotararile judecatoresti definitive pronuntate“, acest fals ordinar are intaietate in fata actului de vanzare cumparare care ti-a bagat in buzunare ilegal 350.000 de euro, si nici un judecator din tara asta sau din lume, nu poate lua o alta hotarare privind contestatia ta in anulare impotriva unei sentine definitive si irevocabile a justitiei decat daca vrea si este dispus sa INCALCE LEGEA pentru tine si sa mearga la puscarie dupa ce o face!

Vi se pare a fi departe de adevar titlul?! Asa mi-am imaginat eu ca a reactionat Iohannis cand, la intoarcerea din concediu, obosit fiind dupa vacanta, a vazut ca nu s-a rezolvat nimic si cum sint artist si am o imaginatie bogata, ca asa e la mine in fisa postului, imi pot imagina si ce urmeaza, sau eu am fost mult prea dragut cu imaginatia si de fapt a fost mult mai rau? Decideti voi. “Klaus Iohannis: “Domnule Coldea, trebuie stramutat procesul legat de actele false de la Brasov. Nu sunteti in stare de nimic!

Citește și: E frumoasă de pică, dar a fost prinsă luând mită: Cum arată jurnalista-psiholog de la spitalul din Oradea

De pomana a incercat generalul SRI Mihail Florian Coldea sa ii spuna ca a incercat tot ce stia el sa faca si ce nu e trecut in fisa postului. Nimic nu a indulcit supararea prezidentiala. Case le-a dat? Le-a dat! Dar nu toata lumea are un fixus captivus cu casele. Ghinion – asta nu a mers. A mai incercat Coldea sa le dea fete tinere si frumoase… Ghinion. Nici asta nu a mers. Si cu baietei a incercat Coldea, d’aia mici, minori si cu d’aia mari, majori a incercat sarcul… Ghinion. Nici asta nu a mers. Despre bani… nu mai vorbesc, cu asta aincercat prima data.

Toate, toate le-a incercat saracul general SRI insa nimic nu a dar roade. Nu i-a putut mitui cu nimic pe nesimtitii aia de judecatori din Brasov. Pana si cu Tabla a incercat, sau Toba, ca nu mai stiu cum il cheama pe prostul ala de ministru de interne, ala cu plagiatul lui Apud… De ala doar au ras. Bine… e drept ca s-au amuzat copios o zi intreaga dar asta nu I-a mai raportat-o generalul SRI Mihail Florian Coldea sefului sau de drept, presedintelui romaniei Klaus Mondial Iohannis. (Klaus Mondialul Iohannis este numele lui de jet set, ca doar este cetatean al lumii si niciodata nu-l prinzi la munca. Toata ziua este in concediu sau, cand oboseste de atata concediu isi mai ai o vacanta.)", a mai spus artistul.

Citește și: FABULOS Peţire în direct la Antena 3 pentru liderul Mișcării Populare de la Giurgiu

 

content-image

 

content-image

 

content-image

 

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.