Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andreea Crețulescu de la România TV spune de ce l-a dat afară din emisiune pe liderul UNPR

andreea cretulescu

Scene incredibile au avut loc în studioul televiziunii România TV. Realizatoarea Andreea Crețulescu l-a dat afară din emisiune pe liderul UNPR Valentin Ionescu, fost ministru al Privatizării și consilier prezidențial în mandatul lui Emil Constantinescu. Jurnalista a fost deranjată de anumite replici ale membrului UNPR și i-a cerut să părăsească platoul.

Andreea Crețulescu își explică gestul care a făcut deja valuri pe internet.

Citește și: SCANDAL imens la România TV: Andreea Crețulescu l-a dat afară, în direct, pe un invitat

"L-am invitat in aceasta seara pe pe dl. Ionescu sa paraseasca platoul deoarece, din punctul meu de vedere, limbajul domniei sale era in contradictie cu legislatia audio-vizualului si cu reglementarile CNA. Poti sa ai puncte de vedere diferite fara sa jignesti. Dar, cu aceasta ocazie am o rugaminte si o propunere pentru CNA: si invitatii sa fie sanctionati pentru derapajele de limbaj, nu doar postul TV care gazduieste dezbaterea. E superficial contraargumentul: "De ce ii invitati(daca stiti cum sunt)?".

Citește și: Adrian Năstase se pregătește să dea lovitura: Care e legătura cu Traian Băsescu / SURSE

Invitatii din platou sunt majori, cunosc reglementarile legale si sunt responsabili pentru cuvintele lor. "De ce ii invitati (daca stiti cum sunt)?" Nu stim cum sunt! Dl Ionescu si-a schimbat radical limbajul dupa ce a obtinut un post in guvern. O metamorfoza care nu cred ca-i face bine. Dar, asta e mai putin important. Important este faptul ca acestor invitati nu le pasa daca folosesc un limbaj nepotrivit, daca jignesc, pentru ca stiu ca nu patesc nimic. Singura "sanctiune" posibila e asta! Si maine sunt invitati in alta parte si tot asa.

Citește și: E frumoasă de pică, dar a fost prinsă luând mită: Cum arată jurnalista-psiholog de la spitalul din Oradea

Daca invitatul ar primi amenda de 10.000 lei, atat cat primeste postul, (uneori chiar mai mult) pentru astfel de momente, cu siguranta ca s-ar gandi de doua ori inainte sa arunce cu jigniri. Dar, pentru ca nu pateste nimic, pur si simplu, NU-I PASA! Cine pierde, telespectatorul care trebuie sa asculte toate astea si pentru protectia caruia s-a votat legislatia audio-vizuala. Sau, oare, a fost votata doar pentru a mai subtia bugetele televiziunilor?...", a scris Andreea Crețulescu pe Facebook.

Citește și: FABULOS Peţire în direct la Antena 3 pentru liderul Mișcării Populare de la Giurgiu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.