Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîţu a dat lovitura: Moțiunea sa a primit 63 de voturi, iar a lui Ludovic Orban numai 30, la PNL Mureș

Inquam Photos - George Călin
Inquam Florin Cîțu Ludovic Orban Cîțu Orban

Comitetul Director Judeţean al filialei Mureş a Partidului Naţional Liberal a hotărât, cu 63 de voturi din 68 de membri prezenţi, susţinerea moţiunii "România liberală", cu care prim-ministrul Florin Cîţu candidează la preşedinţia partidului.

Moţiunea "Forţa Dreptei", prezentată membrilor PNL de Ludovic Orban, a primit 30 de voturi, se arată într-un comunicat transmis AGERPRES.

Citește și: Florin Cîţu le-a cerut jurnaliștilor agresați să depună plângeri și a fost ascultat: Premierul le dă ordine anchetatorilor să intervină

Preşedintele PNL Mureş, Ciprian Dobre, a declarat că votul de vineri din Comitetul Director Judeţean al PNL Mureş ''este un mesaj extrem de puternic dat de liberalii mureşeni, prin care majoritatea acestora îl susţin, pentru funcţia de preşedinte al partidului, pe Florin Cîţu''.

''Partidul Naţional Liberal are nevoie de o reformă profundă şi noi, în judeţul Mureş, am înţeles acest lucru. Premierul Florin Cîţu reprezintă soluţia politică prin care Partidul Naţional Liberal va guverna vreme de opt ani România, un timp suficient pentru ca dezvoltarea şi reformele să fie ţintele noastre pe termen mediu şi lung. Acesta este proiectul de ţară, care poate fi realizat doar de echipa formată în jurul premierului Florin Cîţu", a spus Ciprian Dobre, potrivit comunicatului.

Citește și: Florin Cîţu e convins că USR-PLUS îi vor vota miniștrii: 'Nu văd de ce ar vota împotriva, chiar dacă nu votează, Guvernul merge mai departe'

La şedinţa de vineri a Comitetului Director Judeţean al filialei Mureş a Partidului Naţional Liberal au participat ambii candidaţi la funcţia de preşedinte al partidului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.