Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cîțu a demis un secretar de stat la numai o zi după ce l-a numit pentru că este omul lui Orban. Care este răspunsul oficial al Guvernului

PNL Bucuresti
Florin Citu

Premierul Florin Cîțu a demis la numai 24 de ore un secretar de stat în Ministerul Sănătății la numai 24 de ore de la numirea sa. Este vorba despre Cosmin Constantin Baciu.

Surse din PNL au declarat pentru stiripesurse.ro că secretarul de stat este susținut de PNL Bacău, a primit validarea pentru această poziție în conducerea centrală a PNL încă din urmă cu 3 luni de zile.

PNL Bacău a avut recent alegerea conducerii filialei, care și-a exprimat opțiunea pentru Ludovic Orban la congresul PNL. După ce gruparea Cîțu a constatat că PM a semnat numirea unui secretar de stat susținut de o filială PNL pro-Orban, au trecut imediat la revocare.
Citește și: Premierul Cîțu, nehotărât din nou. Ieri a numit un secretar de stat, azi l-a demis

Biroul de presă al Guvernului susține că „decizia de eliberare a fost publicată în Monitorul Oficial pentru că la numire nu a fost respectată procedura. Trebuie să fie publicată în Monitorul oficial HG-ul de reorganizare pentru Ministerul Sănătății, care atestă că este nevoie de încă un post de secretar de stat”.

În momentul de față, organigrama Ministerului Sănătății prevede 5 posturi pentru funcția de secretar de stat, iar în momentul de față sunt ocupate doar 4.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.