Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu, anunț de ULTIMĂ ORĂ pentru românii NEMULȚUMIȚI de lipsa vaccinurilor

Florin Citu Facebook
Florin Citu vaccin

Programarea pentru vaccinarea cu serul de la AstraZeneca începe din data de 10 februarie, a anunțat premierul Florin Cîțu, care a spus că în acest caz nu se va păstra rapelul, acesta urmând să fie administrat peste două luni.

Florin Cîțu a spus că România începe, de miercuri, programările pentru vaccinare cu serul de la AstraZeneca, confrom Mediafax.

Citește și: Florin Cîțu DĂ BOMBA! PRIMUL SPOR care li se va TĂIA bugetarilor: Am descoperit sporuri de care nu știam că există

„Începem de pe 10 (februarie – n.r.) programările pentru AstraZeneca. Vom face prima vaccinare, nu vom păstra rapelul. Rapelul la AstraZeneca este peste două luni de zile, deci încă 800.000 de persoane pot fi programate”, a spus Cîțu.

Întrebat despre problemele apărute în campania de vaccinare, premierul a spus că nu vede o problemă, cât timp România se menține pe locul 14 în lume în ceea ce privește vaccinarea.

„Astăzi am văzut un top făcut de cei de la Bloomberg. România se menține la nivel global pe locul 14 în ceea ce privește campania de vaccinare. Eu zic că campania de vaccinare merge foarte bine și bineînțeles că sunt probleme pe termen scurt, dar nu depind de noi”, a mai spus Florin Cîțu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.