Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Florin Cîțu 'speră' să nu mai fie asasinate în România: 'Nu am date, dar este un eveniment grav'

alephnews.ro
Florin Cîțu

Premierul României, Florin Cîțu, susține că asasinatul din Arad reprezintă un eveniment „grav”.

Citește și: Emil Boc crede că Florin Cîțu o să fie noul președinte al României: ‘E un posibil candidat la prezidențiale din partea PNL’ - VIDEO

„Este primul atentant în 30 de ani de zile. Am reușit să evităm 30 de ani astfel de evenimente.  Nu știu dacă mai există o țară în jurul României care a evitat astfel de evenimente.

Este un lucru grav. Foarte grav! Așteptăm datele anchetei. Este o anchetă pe care o face Procuratura. Sunt experți din toate instituțiile abilitate să ancheteze un astfel de caz. În acest moment nu am date, dar este un eveniment grav. Sper să nu se mai repete și să fim vigilenți în perioada următoare. Cu siguranță când aflăm ce a fost acolo o să comunicăm. Autoritățile anchetează cazul.

Nu înseamnă că România nu e sigură. Este o țară foarte sigură. Nu știu cine (n.r.: a apus bomba, dacă sunt sau nu români)”, a spus Florin Cîțu, la Digi24.

Ioan Crişan, patronul unei firme piscicole din Arad, a murit sâmbătă dimineaţa, în explozia maşinii sale, în timp ce făcea manevre de ieşire dintr-o parcare a unui supermarket din Arad. Ipoteza luată în calcul de anchetatori este asasinat cu bombă.

Citește și: Noi detalii despre afaceristul UCIS în atentatul cu bombă: Ioan Crişan a mers la o vulcanizare înainte de explozie .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.