Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu cere MĂSURI URGENTE: Avem OBLIGAȚIA să condamnăm orice manifestare publică de factură rasistă, extremistă sau populistă

Inquam Photos/ Octav Ganea
Florin Cîțu

Liderul PNL Florin Cîțu reamintește de Holocaust și spune că românii nu trebuie să uite ororile produse în acele vremuri. Mai mult, liderul PNL cere ca în România să se ia măsuri aspre împotriva oricăror manifestări de tip xonofob, rasist sau politicianist.

"Holocaustul continuă să reprezinte o pagină întunecată din istoria europeană. Rămânem solidari cu comunitatea evreiască din țară și din străinătate și cinstim memoria tuturor victimelor care au pierit sau au avut de suferit din cauza politicilor antisemite, discriminatorii sau xenofobe. Cu toții, dar mai ales noi, oamenii politici, de la putere sau din opoziție, avem obligația morală de a condamna ferm orice manifestare publică de factură rasistă, extremistă sau populistă.

Avem datoria să ajutăm generațiile de tineri să aprecieze mai mult valorile fundamentale ale drepturilor omului, ale democrației și statului de drept. Acesta este probabil cel mai bun mod prin care putem comemora Holocaustul și înțelege cât de important este să fim toleranți. #WeRemember", scrie Cîțu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.