Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu, criticat în termeni duri de sindicaliști: 'Cum să culpabilizezi o profesie întreagă, cu tonul unui şef abuziv?!'

Inquam Photos / Octav Ganea
Florin Cîțu

După ce a fost criticat de sindicaliștii de la Sanitas pentru declarațiile „halucinante”, Florin Cîțu a fost mustrat și de sindicalitii de la Cartel Alfa. Cele două organizații sindicale sunt nemulțumite de modul în care a reacționat Florin Cîțu, după incendiul de la Matei Balș, unde au murit 5 oameni; Cîțu le cerea angajaților din sănătate: „Faceți-vă treaba sau plecați cu toții acasă!”

„Când lipsa de asumare se loveşte de incompetență, amenințarea unei intregi categorii profesionale este singura armă. Nu demult guvernanții rugau personalul medical să se întoarcă în țară. Sute sau chiar mii de profesionişti care, sătui de subfinanțare, politicianism şi incompetențā, şi-au făcut un rost în alte țări, în care sunt respectați şi li se asigurâ condiții adecvate de muncă, pregătire şi securitate personală, lor şi pacienților.

Cum să fii într-o poziție de asemenea responsabilitate publică şi să culpabilizezi o profesie întreagă, cu tonul unui şef abuziv?!

Cum să foloseşti o tragedie umană ca sā asmuți publicul împotriva unor oameni care fac sacrificii uriaşe în aceastâ perioadă? Doar pentru au cerut public să fie tratați echitabil?

Ce declara ministrul Nelu Tătaru, în noiembrie 2020: "Medicii nu se întorc în țară pentru că spitalele nu asigură securitatea actului medical și nici a pacientului”, au precizat reprezentanții Cartel Alfa, pe pagina lor de Facebook.

Citește și: VIDEO - Simona Halep a fost huiduită de fanii de la meci, după o declarație care nu i-a mulțumit

Citește și: Situația putea să fie mult mai gravă la Matei Balș! Avertismentul echipei de la Institut: 'Autorizaţiile şi avizele sunt la zi!'

Citește și: Jurnalistul Radu Tudor îi ia apărarea lui Raed Arafat, după intervenția de la Balș: 'S-au reactivat decerebrații care îi cer demisia' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.