Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu, noi detalii despre asasinarea omului de afaceri din Arad: 'Învăţăm din acest caz şi vă spun că România este sigură'

gov.ro
Florin Cîțu

Premierul Florin Cîţu a reiterat vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Baia Mare, că România este sigură, în ciuda cazului petrecut la Arad, în care un om de afaceri a murit, după ce maşina sa a explodat într-o parcare, arată Agerpres.

"Este sigură România. Investigăm, şi MAI, şi procuratura investighează. Este sigură România. Este un caz foarte, foarte tragic, dur, dar învăţăm din el şi vă spun că România este sigură", a spus Florin Cîţu.

Pe 29 mai, o maşină a explodat în parcarea unui supermarket din municipiul Arad, iar înăuntru a fost găsită de pompieri o persoană carbonizată, un cunoscut om de afaceri local, Ioan Crişan.

Premierul Florin Cîţu a vizitat, vineri, Centrul de vaccinare drive-thru amenajat în Piaţa Libertăţii din Baia Mare şi a participat la prezentarea planului de investiţii şi a proiectelor pentru judeţul Maramureş.

Citește și: IGPR, mutare SURPRIZĂ după atentatul cu bombă: IPJ Arad are un șef NOU, transferat în trecut din cauza prea multor LIBERE .

Premierul Florin Cîţu a declarat, luni seara, că România rămâne o ţară sigură, iar incidentul de la Arad "este primul atentat în 30 de ani de zile".

"În primul rând, trebuie să observăm că am reuşit să evităm astfel de evenimente 30 de ani de zile. Nu ştiu dacă mai există vreo ţară, în jurul României, în zonă, care a evitat astfel de evenimente. (...) Este un lucru grav, foarte grav. Este o anchetă pe care o face procuratura, aşteptăm rezultatele. Sunt experţi din toate instituţiile abilitate să ancheteze un astfel de caz şi vom vedea ce s-a întâmplat. În acest moment nu am detalii a ceea ce s-a întâmplat, dar este adevărat, este un eveniment grav, care eu sper să nu se mai repete şi să fim vigilenţi în perioada următoare, să nu mai avem astfel de evenimente. Cu siguranţă vom afla ce s-a întâmplat acolo, vom învăţa şi nu vom mai permite astfel de evenimente", a afirmat premierul luni, la Digi 24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.